2.6
2.6
The Tribes of Palos Verdes
Berättelsen om en familj som flyttar till det idylliska Palos Verdes, Kalifornien.

Originaltitel | The Tribes of Palos Verdes |
Regissör | Brendan Malloy, Emmett Malloy |
Manus | Karen Croner |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Maika Monroe, Cody Fern, Jennifer Garner, Justin Kirk, Noah Silver, Alex Neustaedter, Thomas Cocquerel, Milo Gibson, Brice Fisher, Joely Fisher, Elisabeth Röhm, Alicia Silverstone, Stevie Lynn Jones, Alex Knost, Goran Visnjic, Andrew Bowen |
Stark tvåa. Maika är bra men handling och fokus lyckades aldrig förmedla sig känslomässigt till mig.
En film som kändes annorlunda berättad, under tiden som man fick aningar vad som skulle hända, så befann man sig i nuet. Inträngande och sorglig, men det sorgliga tog inte över. Men ibland kan vuxna verkligen bete sig som idioter, det lyckades man visa, men då utan att fördöma och det är en konst. Maika Monroe var helt fantastisk i sin roll. En stark trea.
Knappast en av de bästa filmerna jag någonsin sett men den är ändå rätt bra. Skådespelarna gör ett bra jobb.
Fina miljöer, men en genomgående tragisk familjehistoria och vindsurfning var inte vad jag hade väntat mig, och det fungerade inte alls för mig.