The Trials of Cate McCall

För att få återgå till juridiken efter sin prövotid måste en advokat ta sig an en kvinnas överklagan, då hon blivit felaktigt dömd för mord.

Originaltitel The Trials of Cate McCall
Regissör Karen Moncrieff
Manus Karen Moncrieff
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Kate Beckinsale, Clancy Brown, Nick Nolte, Taye Diggs, James Cromwell, Mark Pellegrino, David Lyons, Dale Dickey, Isaiah Washington, Brendan Sexton III, Jay Thomas, Deborah Van Valkenburgh, Michael Hyatt, Joseph Lyle Taylor, Ava Kolker, Cathy Cahlin Ryan

2022-04-12
Helt okej, kan dock bli lite seg...
2022-04-09
Var över förväntan men jag tror ändå inte jag kommer se den tio gånger till i år. Bra skådisar.
Tsurugi
2016-03-26
Svag fyra, Beckinsale och Nolte gör mycket bra ifrån sig.
Zok
2015-09-04
Detta är inte dåligt men samtidigt inget som kommer sitta kvar särskilt länge heller. Kate Beckinsale fungerar i rollen och hon gör det hon ska, men jag har sett bättre filmer inom samma genre.
adoxa
2015-02-02
Ett ordinärt rättegångsdrama. Dock var det ganska befriande med en f.d. akoholiserad, försummande mamma i huvudrollen som juristen. Det ser man inte så ofta utan att hela filmen handlar om det. Jag gillar rättegångsdraman så jag ger filmen en 3:a, även om den är svag. :)
johnaleks
2014-06-26
verkligen inget orginellt men ok om man gillar genren
Poker-Mange
2014-04-05
Inte helt galet men samtidigt inget som får en att höja på ögonbrynen. Känns som en helt okej TV-produktion, knappast en film som ses på bio. Nick Nolte har en mindre biroll och är bra som alltid. Solid tvåa.