Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Transporter Refueled


Frank Martin är en kontraktmördare och toppförare som slår sig samman med Anna, en mystisk ledare för en grupp av dödliga våldsverkare. De ser inga gränser för vad de kan tänka sig att göra för att sätta stopp för en hänsynslös rysk traffickingorganisation.


Originaltitel The Transporter Refueled
Alternativ titel Transporter 4
Regissör Camille Delamarre
Manus Luc Besson, Adam Cooper (II), Bill Collage
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol, Gabriella Wright, Tatiana Pajkovic, Yu Wenxia, Radivoje Bukvic, Noémie Lenoir, Lenn Kudrjawizki, Samir Guesmi, Anatole Taubman, Jurij Kolokolnikov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 212
Filmnummer 114417

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2017-09-21
Det är väl diskutabelt om den här tanken verkligen behövde fyllas på, men här är vi nu, och jag tycker ändå att resultatet blev ganska okej. Storyn är ologisk och antagligen onödigt komplicerad (orkar inte ens fundera i detalj på det), men den har också sina roliga stunder, och framför allt bjuds vi på en del kreativ dumaction. Underhållningsvärdet är därför på det stora hela hyfsat högt, och det är ju ändå det som räknas. Med lite färgstarkare karaktärer och mer karismatiska skådespelare hade det här kanske kunnat tippa över till en trea, men nu nöjer jag mig med en stark tvåa
Murvel48
2017-07-16
Fruktansvärt korkat och ologiskt i detaljerna men det var ändå mycket bättre än väntat.
Maxter
2016-10-16
Så underskattad så det finns inte. Snygg Action rulle med mycket underhållning.
pungsnigel
2016-07-12
Ingen vidare ide, inget manus alls. Bara tanken av att vi gör en ny transporter o vi skiter i att betala Statham.
Julius
2016-06-26
Egentligen kunde det blivit en godkänd action, men det var den totala frånvaron av logik och trovärdighet. Absolut kan en action vara tveksam i dessa områden, men denna var bara irriterande.
idd
2016-06-08
Nån annan som tänkte på att Statham inte var med i den här?
Bumbi78
2016-04-14
Del 4 i en serie actionrullar som lever på häftig oktanaction och bra tempo. Den här känns blekare och medans Statham levererade en viss torr engelsk charm ser vår nya hjälte ut som en ledsen kyckling med brytning. En del hyfsad action och en skön Stevenson, men lätt blekaste delen i serien.
Metheuz
2016-04-01
Ganska kul att skurken i filmen såg lite ut som Jason Statham i peruk, särskilt i tillbakablicken i början. Annars så var det ungefär som de gamla Transporter-filmerna men med tråkigare handling och en oerhört torftig snubbe i huvudrollen. Fast i ärlighetens namn så tycker jag bara Transporter 1 håller måttet.
celec
2016-02-11
Inget nytt under solen här samma typ av fighter bara lite sämre och lite tråkigare. dessutom har man sett det förut och statham är mer underhållande.
kervisch
2016-02-08
2 av 5. Funkar ( knappt ) att se...
Visa äldre kommentarer »