Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Tourist


Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med det hisnande vackra Venedig som bakgrund utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt och råtta-lek.


Originaltitel The Tourist
Regissör Florian Henckel von Donnersmarck
Manus Julian Fellowes, Christopher McQuarrie, Jeffrey Nachmanoff
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell, Christian De Sica, Alessio Boni, Daniele Pecci, Giovanni Guidelli, Raoul Bova
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5013
Filmnummer 83394

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


LillaBlåaMus
2020-08-25
Ett högt fall från "De andras liv" för von Donnersmarck.
Gordyal
2018-08-19
Egentligen tråkigare än dålig, men eftersom jag inte hittade något som var bra med filmen, så är nog dålig rätt så passande i alla fall. Segt, händelsefattigt, kemilöst, dumt och fullkomligt ointressant. Funkar inte ens att käka popcorn till. (3+/15)
HerrNenne
2017-11-16
Börjar bra med en Depp som faktiskt spelar en roll för en gångs skull. Sen blir det bara ointressant.
wasteoftime
2017-08-02
Det här var bland den värsta mög jag sett på länge alltså. Fruktansvärt vidrigt rakt igenom. Det räcker inte att ha Johnny Depp och Angelina Jolie i huvudrollerna för att en film ska vara bra. Hur mycket de som gjort den här filmen än vill få oss att tro det. Och hur mycket de än tror det. Jävlar i min lilla låda vad förbannad jag var på den här filmen. Den kan inte ens ha en värdig twist. Rakt ner i soptunnan med den här skiten. 108,0 på SH-skalan.

2017-07-22
Förvisso ganska charmig, men känns överlag ganska billig och löjlig. Många fina vyer dock.
Mysharry
2017-05-09
Den här har ju jag sett! Men nästan ingenting fastnade, så jag antar att den inte var så bra. Och jag tänker inte se den igen för att påminna mig...!
-Hedda-
2016-06-19
Två stora namn i en så obetydlig film. Varför?
SonJuan
2015-12-18
Jag blir irriterad av att jag har sett den här filmen. Detta är sämre än allt annat på jorden tillsammans. Fullkomligt jävla skandalöst supersämst någonsin ever.
Krille80
2015-01-09
Under filmens första 20 minuter så är jag med på tåget. Jag kanske inte älskar det jag ser men känner mig ändå rätt nöjd med filmupplevelsen. Därefter klickar det till i mitt huvud och jag tänker. "Hoppas bara att det nu inte ligger till på det viset." Tyvärr hade jag rätt vilket gjorde filmen förutsägbar. Sedan är jag säkert inte den första att säga att kemin mellan Depp och Jolie är rätt fattig. En del stunder blir det aningen tråkigt. 2+
Harford
2014-09-14
Massor av kända skådespelare och en budget på 700 miljoner kronor och detta är resultatet? Skrattretande. Och inte på det bra sättet. Angelina Jolie är vanligtvis en usel skådis, men Johnny Depp och Paul Bettany borde verkligen kunna göra ett bättre jobb. Senast jag såg läppar så stora som Angelinas så höll de på att döda Jacques Cousteau. Steven Berkoffs roll erbjöds med all säkerhet till Anthony Hopkins som hade den goda smaken att tacka nej. Men Berkoff gör en rätt bra insats. Manuset i stort och i synnerhet dialogen borde ha varit bättre med tanke på filmens budget. Först efter kassaskåpsscenen är filmen värd att se. Filmen är förmodligen det största filmfiaskot 2010. Paul Betany tackade nej till titelrollen i "A Kings speach" för den här filmen. Något han hävdar är det största misstaget i hans liv. Man måste hålla med. En lång rad personer hoppade av filmen: Tom Cruise och Sam Worthington som Frank, Charlize Theron som Elise och många regissörer var inblandade men hoppade av, inklusive Florian Henckel von Donnersmarck som övertalades att komma tillbaka, men Jolie och Depp styrde ändå regin och han fick inte göra mycket. Till och med Angelina Jolie tackade ja till rollen som Elise bara för att det skulle innebära en gratissemester i Italien. Inte konstigt att allt blev skit.
Visa äldre kommentarer »