Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Tomorrow War


En familjeman värvas för att kämpa i ett framtida krig där mänsklighetens öde förlitar sig på hans förmåga att konfrontera det förflutna.


Originaltitel The Tomorrow War
Regissör Chris McKay
Manus Zach Dean
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J K Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Jasmine Mathews, Edwin Hodge, Ryan Kiera Armstrong, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Mike Mitchell, Jared Shaw, Alexis Louder, Rose Bianco, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche, David Maldonado
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 228
Filmnummer 140421

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-03-05
Mot bättre vetande kan jag inte låta bli att gilla det här. Scenariot faller mig helt i smaken, och det blir lite en sämre version av Starship Troopers av det här. Filmens uppbyggnadsfas är också ganska bra, och där lyckas man ändå fånga mig så pass mycket att jag kunde ha överseende med en hel del efter det. För det blir man sannerligen tvungen att ha om man ska få någon behållning av det här. Det finns verkligen oräkneliga problem med logiken på flera olika plan, och filmen känns inte så bekymrad över det. Tidsreseparadoxerna kommer man förstås aldrig ifrån, och filmens val att bara ignorera dem är ofta klokt, men det blir ändå lite konstigt när karaktärerna inte alls pratar om saker som det är helt orimligt att de inte skulle prata om. Hela avslutningen är sedan genomdum av helt andra anledningar. Lite kan man väl beskriva det här som ett gäng genuint bra idéer som ligger och guppar i ett hav av dumhet och trötthet, men bra underhållning blir det i vilket fall som helst, och då kan jag inte låta bli att sätta en svag trea
Murvel48
2022-12-28
Klyschorna och stereotyperna stod som spön i backen i 140 minuter. Sen kan man ju undra varför bilar, motorcyklar och flygplan ser likadana ut som nu 30 år in i framtiden. Det var mycket i den här filmen som var ogenomtänkt och utomjordingarna var ju rent patetiska. Stundtals var det bra action så betyget får bli godkänt men oj vad dom segar ut slutet, som vanligt helt i onödan.
QuiNonStultus
2022-10-27
Som Edge of Tomorrow, förutom att Pratt e gulligare än Tom Cruise, och att de uppenbara tidsparadoxerna är värre i denna. Det ballar ur extra mycket på slutet..!
Robkiller
2022-10-18
Underhållande dumaction som håller intresset uppe.
Starkbröl
2022-09-08
En hel del bra skådisar har rafsats ihop för att delta i ett hopkok på lika delar Starship Troopers och Edge of Tomorrow med en skvätt Independence Day. Ungefär. Filmen lyfter aldrig, antagligen för att man sett precis allt förut, och slutet är både kalkonigt och dråpligt och förvandlar den till något som liknar en lite mer kvalitativ Emmerichfilm. Ändå rätt stabil underhållning, inte en lugn stund.
_lucifer_
2022-04-20
Iden är kul, men utförandet är katastrofalt dåligt bitvis. Man kan ju försöka hålla sig till några grundläggande fysiska lagar även om man gör en SciFi om den skall vara lite trovärdig. Chris Pratt är proffsig som vanligt men manuset är bara för tarvligt. Hade kunnat vara betydligt bättre.
HerrNenne
2021-11-04
Bra alien-popcorn. In med tidsresor, och väljer att maskera allt krux som följer med det med att helt enkelt inte förklara något. Det funkar bra och man kan lugnt koncentrera sig på filmen som luktar väldigt mycket 90tal.
Afflicter
2021-10-31
Lånar ganska mycket från andra sci-fi-filmer som Aliens och Starship Troopers, men lyckas ändå vara tillräckligt mycket sitt eget koncept. Pluspoäng för hur man i framtiden övertygar världen år 2022 om att mänskligheten behöver hjälp.
best_jeppe
2021-08-04
Ganska töntig på många sätt men ändå ganska underhållande och jag hade aldrig tråkigt. Skönt att se en stabil actionfilm som inte är en superhjältefilm. Stabil 3a.
best_jeppe
2021-08-04
Ganska töntig på många sätt men ändå ganska underhållande och jag hade aldrig tråkigt. Skönt att se en stabil actionfilm som inte är en superhjältefilm. Stabil 3a.
Visa äldre kommentarer »