The Titan
Stridspiloten Rick Janssen väljs ut för ett militärt experiment med syfte att skapa en människa som är kapabel att överleva de krävande miljöerna på Saturnus måne Titan. Experimentet lyckas och Rick blir till en supermänniska, men det visar sig att det för med sig farliga biverkningar.

Originaltitel | The Titan |
Regissör | Lennart Ruff |
Manus | Max Hurwitz |
Genre | Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel, Noah Jupe, Corey Johnson, Aleksandar Jovanovic, Diego Boneta, Aaron Heffernan, Alex Lanipekun, Naomi Battrick, Steven Cree, Nathalie Poza, Francesc Garrido, Kyle Soller |
Nja, nådde inte fram till en underhållande film...
En intressant story och en bra första hälft som banar ut i något helt ointressant. Synd på bra potential. Satt och tänkte på gamla Alien Nation under sista halvtimman *L*
Även om handlingen är lite intressant, så är den alldeles för seg för sitt eget bästa.
"Do you have any kids?"
"No"
"Then fuck you!"
Sen stängde jag av. Säger väl det mesta om detta skräp.
somnade under filmen och det kändes inte som att jag hade missat nått viktigt när jag vaknade.. otrolig seg
Gillade den, hade önskat något annat, men skulle nog krävt högre budget. Har man sett i princip alla scifi filmer som gjorts och vill ha mera så är den absolut värd att se. Känns som en blandning av flugan och Doomfilmen. Stark trea nära fyra även om mycket fysik var totalt fel och muppig, men ingen film lyckas med trovärdighet så bara skita i det.
A good-looking waste of potential...
Återigen misslyckas Netflix. Otroligt hur de kan vara så träffsäkra med serier och så ofta missa totalt med filmer. Idén är intressant, det är någorlunda påkostat och innehåller duktiga skådisar, men det lyfter aldrig.