Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Throne


Kungen Yeongjo under Joseon-dynastin har vanärats av sin son, han tar till extrema metoder för att upprätthålla sin ära och få en perfekt arvtagare.


Originaltitel Sado
Regissör Lee Joon-ik
Manus Cho Chul-hyun, Lee Song-won, Oh Seung-hyun
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Song Kang-ho, So Ji-sub, Park Won-sang, Jeon Hye-jin, Jin Ji-hee, Kim Hae-sook, Yoo Ah-in, Moon Geun-young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 120976

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2016-07-30
Det är välproducerat, välspelat, och jag älskar perioddramer--men handlingen känns som ganska vardagligt familjekäbbel, och jag saknar intressanta intriger.
BrutusBeefcake
2016-02-05
Massvis med koreanska termer från Joseon-dynastin slängs runt så ofta att man blir snurrig. Är man inte expert på språket under denna tiden eller intresserad i vad man kallar en prins beroende på var, när och hur man är i förhållande till personen och hans moster så borde man undvika The Throne. Kan säkert uppskattas av koreaner men för mig blir det lite overkill. Sedan när inte fader och sonen-relationen är nyskapande eller överhuvudtaget framkallar några känslor så är det ett ganska stort magplask. Sen är den ju såklart överdrivet melodramatisk, för det måste ju koreanska kostymdraman vara. Denna kan gott skippas om det inte är så att du inte kan få nog av den här typen av film. Sedan grabbar, era lösskägg lurar ingen.(4-/15)