2.5

The Tall Man

En natt när Julias son försvinner är hon övertygad om att det är legenden "The Tall Man" som ligger bakom det hela, ett väsen som kidnappar barn.

Originaltitel The Tall Man
Alternativ titel In the Shadow of the Tall Man, The Secret
Regissör Pascal Laugier
Manus Pascal Laugier
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B Davis, Samantha Ferris, Katherine Ramdeen, Jakob Davies, John Mann, Eve Harlow, Garwin Sanford, Colleen Wheeler, Janet Wright, Ferne Downey, Teach Grant

2016-11-26
En av de bättre filmerna som gjorts på senare år.
annchen81
2015-10-27
Rek 2, men jag tyckte den var jättebra! Så uppfriskande med filmer när man inte vet vad som kommer hända hela tiden.
Tatty
2015-09-16
Varken bra eller dåligt men rätt så intressant när jag förstod bättre på slutet vad allting egentligen handlade om. Var rätt förvirrande i mitten av filmen. Okej film.
Ogräset
2015-07-25
Filmen har fått alldeles för lite cred. Jessicas prestationer är trevande och manuset kunde ha genomförts bättre. Men storyn är nytänkande och känns modern i sitt utförande. Fotot är även väldigt fint stundtals. Helt klart värd att titta på.
idd
2015-06-26
Rätt smart story om en något kontroversiell företeelse (går inte å säga vad utan å spoila), men som film är den dessvärre inte bra alls.
-kakihara-
2015-04-03
Svag tvåa.
Noseman2005
2014-11-29
En eloge för twisten, men på det stora hela landar det ändå i standardland.
Manko
2014-11-22
Ganska kul idé men det känns som de skulle tänkt om. Hade kanske funkat bättre som ett personligt drama fokuserat på Biels karaktär än ett mysterium som var tvunget att lösas.
Scrapop
2014-09-25
En svaaaag tvåa!
sublim
2014-09-12
Verkligen ingen rysare eller skräckis, snarare psykologiskt drama med thrillerambitioner. Trots flertalet dugliga skådisar och halvläbbiga miljöer lyckas den inte gripa tag eller skrämma. Manuset skulle mått bra av att ses över en gång till, om man säger så. Slutet är skapligt pretentiöst.