Mitt längtande hjärta

En rörelsehindrad man vill förlora sin oskuld, och med hjälp av sin kurator och präst kommer han i kontakt med en kvinna som jobbar som "sex surrogat".

Originaltitel The Sessions
Alternativ titel The Surrogate
Regissör Ben Lewin
Manus Ben Lewin
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare John Hawkes, Helen Hunt, William H Macy, Moon Bloodgood, Annika Marks, W Earl Brown, Blake Lindsley, Adam Arkin, Lo Ming, Rhea Perlman, Robin Weigert, Rusty Schwimmer, Jennifer Kumiyama, Tobias Forrest, Jarrod Bailey

Wanda81
2023-06-05
Originellt och välspelat drama men det här går lite utanpå mig. Jag har mera frågor än svar efter att ha sett filmen och jag hade velat veta så mycket mer.
KyLLo
2018-08-13
En erotisk dramakomedi med en handling av det slag som annars danskarna brukar komma med. Lite som "En oväntad vänskap" möter "Lars and the Real Girl". Jag har svårt för det tillgjorda och att den är gjuten i en trist och beprövad mall där tittarnas känslor ska kontrolleras. Å andra sidan ganska välspelad och jag tycker om när kontrollmänniskor tappar kontrollen. Och att det finns en öldrickande pastor som ser ut som Glenn Strömberg. Jag hade gärna sett en trovärdig fördjupning och att den inte hade varit så utstakad. En film för stunden, men Lars and the Real Girl berörde mig mer.
2016-11-11
Jag ger den här filmen en 4:a tack vare skådespelarnas insatser. Filmen i sig är också väldigt bra även om tempot är ganska lågt emellanåt. En av de bättre filmerna som gjorts på senare år.
jonbo
2016-08-28
Bra skådisar överväger en historia som skulle behöva lite mer speltid för att etablera det allmänmänskliga som den så gärna vill förmedla. Nu blir det lite sterilt och forcerat.

2015-04-10
Mer skruvad än bra. 3/10
Ponsbach
2015-03-11
En bra produktion men en underlig historia. Väldigt tillrätta lagd på många sätt.
mawlen
2014-08-11
skummaste filmen på länge! men man kan inte sluta titta. helen hunt gör sin roll fantastiskt bra! fin film som väcker otroligt mycket känslor och tankar.
sonocronic
2014-07-25
Trodde aldrig jag skulle sätta en fyra på en såhär konstig film men den var faktiskt väldigt rörande. Konstig men man förstår ju killen! Bra story. Bra skådespelare. Fängslande handling. Den var mer än bra. Helt klart en fyra!
Christofer
2014-03-10
Svårt att förhålla sig till det här. Å ena sidan en ganska gripande historia, men å andra sidan för intimt för att kännas bekvämt tycker jag. Knepigt att sätta betyg...det får bli 2+, kan inte riktigt motivera en trea känner jag.
Gigi1943
2014-03-03
En gripande film med fantastiska skådespelare, man hade inte tråkigt en enda sekund.