Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Stig-Helmer Story


Efter sällskaps- skid- segel- golf- och hälsoresor kommer nu Stig-Helmer tillbaka. Den här gången i en tidsresa ? tillbaka till Stig-Helmers barn- och ungdomsår. Varför blev han som han blev? Finns det något originellt att vaska fram om honom. Hur var han som ung? Har livet kuvat honom eller är hans totala brist på karisma medfödd?


Originaltitel The Stig-Helmer Story
Regissör Lasse Åberg
Manus Lasse Åberg
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Lasse Åberg, Tobias Jacobsson, Jon Skolmen, Ida Högberg, Tove Edfeldt, Bill Hugg, Filip Arsic-Johnsson, Jonas Bane, Nils Rodner, Andreas Nilsson, Elisabeth Carlsson, Stefan Sauk, Cecilia Ljung, Stig Engström, Lasse Haldenberg, Claes Månsson, Sven Melander, Basia Frydman, Marianne Hedengrahn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1592
Filmnummer 88467

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2022-06-20
Så meningslös, intetsägande, överflödig och beige att jag inte ens blev förbannad av att se den. Fast å andra sidan luktar Åbergs självgodhet fortfarande unkrunk, så jag kan sätta den välförtjänta ettan med rent samvete. (3/15)
BjörnBandhund
2021-08-18
Här var det gott om sågningar! Förstår inte riktigt varför eftersom jag inte kunde urskilja något uselt även om det inte var något sensationellt jag bevittnade. 3an står stadigt.
päronanton
2020-08-30
Lasse Åberg är en legend tycker jag! Älskar hans filmer! Fantastiskt bra musik!
yrkeschaufföre
2020-04-05
De gamla bitarna är ganska bra men handlingen som knyter ihop det hela är lite krystad. Den hade nog varit intressantare som en "dokumentär" där Lasse satt och kommenterade eller mindes det som händer.
Ful_fisk
2019-03-16
Väldigt sävlig. Lite småmysigt med karaktärerna igen och så, men dessvärre tycks Åberg glömt att lägga in skämt. Och så blir det lite konstigt när han dubbar skådisen som ska spela honom som ung också, då känns det som att den unga skådespelaren inte tillåts helt komma in i rollen. Alltså, det här kan man väl glo på som hyggligt komplement till resten av serien, men man klarar sig utan den. På slutet kändes det ändå aldrig som att man kommit historien på djupet, och många trådar lämnades orörda utan att ha lett någonvart. En axelryckning.
sodomiten
2022-12-30
Det beskrivs som Genre: Komedi 2010-tal på filmtipset. Men för att beskrivas som komedi måste filmen framkalla minst ett skratt under hela speltiden och det händer inte här. Kan tänka mig att många lämnade biosalongen innan det var klart.
Nalleman
2017-11-28
Denna borde aldrig ha gjorts.
Rai
2017-11-28
Så usel att man får tårar i ögonen!!!
Applekingen
2017-03-26
Det ända roliga med filmen var klotterscenen som räddar filmen från en 1:a.
Portugallien
2017-01-06
2-
Visa äldre kommentarer »