Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

The Star Wars Holiday Special


Luke Skywalker och Han Solo försöker hjälpa Chewbacca att komma hem till sin familj på Kashyyyk till en högtid.


Originaltitel The Star Wars Holiday Special
Alternativ titel Stjärnornas krig och fred
Regissör David Acomba, Steve Binder
Manus Pat Proft, Leonard Ripps, Bruce Vilanch, Rod Warren, Mitzie Welch
Genre Komedi, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 70-tal
Skådespelare Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Bea Arthur, Art Carney, Diahann Carroll, Mickey Morton, Paul Gate, Patty Maloney, Jack Rader, Don Francks (röst), James Earl Jones (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 776
Filmnummer 11223

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Starkbröl
Tänk dig något riktigt, riktigt smärtsamt. Tänk dig till exempel att du tjongar lilltån hårt i ett massivt soffbord. Tänk dig nu att detta pågår i nära två timmar. The Star Wars Holiday Sp...   Läs mer »

Kommentarer


Visse93
2021-01-03
Vilket skämt! Kunde knappt se 5 minuter på den innan jag slutade titta.
Knapsu
2019-12-04
En tvåa får den för tecknade Boba, i övrigt en solklar etta.
RickDekard
2015-12-23
Den här är mycket bättre än episod I-III tillsammans trots kalkon varning
santiago
2015-12-14
Skulle inte låta min värsta fiende titta på det här skräpet.
SID6581
2015-12-08
odödlig!
Barneyk
2015-09-18
I det närmaste osebart det är så dåligt.
Mother
2015-08-05
Bättre än episod 2 iaf...
Lotso
2014-06-29
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta var så dåligt att de fick Episode 1 att framstå som ett mästerverk (kanske inte). Huvudpersonerna är Chewbacca's familj vilket får mig att undra hade Chewbacca en familj? Och när du inte kan förstå något av vad de säger är det svårt att fatta vad de menar och du sitter där hälften av tiden fattar ingenting och slösar din tid. Humorn var bedrövlig framför allt Harvey Korman's scener. Hela filmen är fylld med random scener som wookiserna kollar på som t.ex en äldsta wookien kollar på någon slags porr med Diahann Carroll (det är inte porr men så som wookien reagerade vill jag fan tro det), två scener med Harvey Korman ena som en kock i en tv-show och ena som en instruktions kille om hur man bygger en apparat FÖR DET ÄR SKIT KUL OCH KOLLA PÅ! Och ett band som spelar någon slags rock musik som en imperial snubbe kollar på. Jag har ingen aning om varför detta ens vad med och vad det har med Star Wars att göra. Det enda positiva jag kan ge filmen är att det är första gången man ser Bobba Fett dock också här i någon random scen då han dyker upp i en tecknad serie som wookien kollar på men serien handlar om Luke och Han Solo och deras äventyr så ja... Detta är en riktigt stort fete skit film och är en av de sämsta filmerna jag någonsin har sett och jag är väldigt chockad att de fick så många av de originella skådespelarna med i den. Det är heller inte direkt jul utan life day men de har presenter och slutet påminner om en julkör och julsång så lite referens till julen har den. Denna filmen borde undvikas på alla möjliga sätt!
johanfwahlberg
2013-12-20
Ett måste.
lekke
2013-10-14
Som att röka en dålig spliff.
Visa äldre kommentarer »