Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Signal


Ingen visste varifrån signalen kom, men på några få timmar har en hel värld förvandlats till ett kaos där våldet härskar. Döden slår till med ursinnig kraft och ingen går längre att lita på - vem som helst kan vara smittad! För de som överlevt den första våldsvågen gäller bara en sak: döda eller dödas.


Originaltitel The Signal
Regissör David Bruckner, Dan Bush, Jacob Gentry
Manus David Bruckner, Dan Bush, Jacob Gentry
Genre Science Fiction, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Anessa Ramsey, Sahr Ngaujah, AJ Bowen, Matthew Stanton, Suehyla El-Attar, Cheri Christian, Scott Poythress, Christopher Thomas, Lindsey Garrett, Chad McKnight, Claire Bronson, Justin Welborn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1024
Filmnummer 52943

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Denfilmgalne
The Signal utspelar sig i en tid när alla verkar ha blivit galna. Det var endast ett fåtal som verkade vara normala. Frågan som jag ställde mig var om de som man ansåg var galna tänkte om de som...   Läs mer »

Kommentarer


KyLLo
2019-03-11
"Årets bästa skräckfilm" står det på omslaget. Det var inte årets sämsta då? Annars måste det ha varit ett uselt skräckår. Ointressant B-film. Ingen story eller tanke alls. Bara äckelscener staplade på varandra. Det gör ingen skräckfilm.
AlbinWesley
2015-08-10
En spännande dokumentär om hur videovåld gör unga män till monster - Siewert Öholm hade rätt! Nej men satiren funkar väl, jag gillar berättargreppet men jag tycker inte att det görs optimalt, man tappar spänningen en del. Filmen får tre inslagna skallar av fem möjliga inslagna skallar.
ThePatient
2014-09-17
Jag tycker inte historien har nåt syfte. Det är mest flum som jag inte riktigt förstår poängen med som händer.
ZoIX
2013-11-24
Det ett stabilt hantverk men det händer för lite: på tok för lite karaktärer och miljöer. För lång.
RichardEk
2013-07-17
Originellt anslag som inte förvaltas. På flera punkter försöker filmmakarna bryta mot genren, med perspektivskifte och ovanligt uttalad ironi. Tyvärr når inte skådespeleriet och dialogen upp till den nivå som hade behövts och berättelsen är otydligt framförd. Endast i inledningen griper filmen tag, när våldet successivt eskalerar, men när allt fortsätter att urarta tappar jag intresset. Det är en problem som ligger i själva genren så denna film är en bra representant för halvdålig splatter.
cpgrisen
2013-05-27
Rörig. Inte särskilt spännande. Skulle inte kalla det skräck.
jeremy_jones
2013-01-20
Över förväntan, och helt klart en något grisig men rolig filmupplevelse. Vänder sig nog främst till fans av explotation. Den är möjligen lite tunn och lättglömd, därav det något restriktivare betyget. (3/6)
Xenox
2012-07-05
Vad fan är detta för skit?
Kurosawafan
2012-02-12
känns hemmagjorde och kan inte välja genre skräck eller humor tråkigt, hade varit lite intressant 1993 kanske...
kervisch
2011-11-26
Skit film........
Visa äldre kommentarer »