2.5

The Shallows

En ung kvinna är ute och surfar på egen hand när en stor vithaj attackerar. Hon klarar sig, men strandas ensam på en liten klippa medan hajen cirkulerar vattnen mellan henne och stranden.

Originaltitel The Shallows
Regissör Jaume Collet-Serra
Manus Anthony Jaswinski
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Blake Lively, Óscar Jaenada, Angelo Josue Lozano Corzo, Joseph Salas, Sedona Legge, Brett Cullen, Janelle Bailey, Pablo Calva, Diego Espejel

BarryHero
2023-05-26
Stabil hajfilm med en tuff fisk, en bra Blake Lively, och några riktigt intensiva scener. Steven Seagull var nästan dessutom filmens behållning. Övriga storyn bortom kampen för överlevnad är ganska svag. Lämplig längd för denna typ av film.
2022-11-29
Denna är faktiskt riktigt dålig!
2022-09-29
Denna är faktiskt riktigt bra!
Robkiller
2021-09-10
Håller intresset uppe, men inte mycket mer än så.
sodomiten
2020-04-30
En sådan ointelligent person förtjänar att bli fiskmat. Fast jag gillar temat med hajar som det här eller "Deep blue sea". Också plus för tjejens sex appeal.
Rele
2020-04-30
En spännande hajattack film med en duktig skådespelerska. Jag ger en trea!
2019-06-22
Tycker inte den blir så spännande utan mest rätt tråkig. Den är helt okej ändå men tvåan är rätt svag, det blir så krystat.
Tatty
2018-12-04
Gillar filmen grymt mycket för den är så bra och riktigt spännande att mina händer skakade! Kändes verkligt och man kände det som hände i filmen. Blake Lively är jävligt bra i filmen! Grymt att det är hon!
abnormal
2018-10-26
Annat grepp på hajfilm, vilket jag uppskattade. Snyggt foto, även om fokuset på hennes kropp är lite väl ibland.
Mikael602
2018-10-07
Ovanligt välgjord för att ha så lite dialog, och vara en "hajfilm". Blake Lively gör ett bra jobb i sitt skådespelande.