Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Secret Life of Walter Mitty


Walter Mitty är en dagdrömmare som har för vana att försvinna in i en värld av fantasier fyllda med hjältedåd, romantik och action. När hans jobb hotas ger han sig iväg på ett äventyr som överträffar alla hans vildaste fantasier.


Originaltitel The Secret Life of Walter Mitty
Regissör Ben Stiller
Manus Steve Conrad
Genre Drama, Komedi, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Ben Stiller, Kristen Wiig, Adam Scott, Adrian Martinez, Kathryn Hahn, Shirley MacLaine, Sean Penn, Jon Daly, Terence Bernie Hines, Paul Fitzgerald, Alex Anfanger, Patton Oswalt, Marcus Antturi, Ólafur Darri Ólafsson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3805
Filmnummer 106683

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Maskinisten
Om man känner sig sugen på en lättsmält feelgoodrulle och inte hyser Ben Stiller-allergi, så kan Walter Mitty vara ett bra val. Förvånansvärt snygg och med ett trevligt soundtrack med specials...   Läs mer »

Skapad 2019-11-23 av saggesaliv
Walter Mitty är en man i fyrtioårsåldern som jobbar i källaren på fotoavdelningen hos tidningen Life Magazine. Han ska en dag publicera den världskända fotografens Sean O'Connell senaste verk, ...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2022-02-14
Feelgood, men lyfter aldrig riktigt.
karlmats
2018-06-22
Jag gillar Ben Stiller och den här filmen lyckas vinna över mig under sin andra halva och jag uppskattar de fina isländska miljöerna. Bra musik har man klämt in också och Kristen Wiig är en av mina favoriter bland Hollywoods kvinnliga skådisar så visst finns det mycket att gilla. Lite av en bagatell men tillräckligt trevlig för att jag ska dra till med en 3a efter visst övervägande.
Grillo
2017-09-26
Mysig. Kul att den utspelar sig delvis på Grönland och Island, det ser man inte varje dag.
Bozze80
2017-09-02
Charmig, varm, rolig, välgjord, fantastisk musik, snyggt foto. Ja helt enkelt en riktigt underhållande må bra film.
ElinSjöö
2017-01-08
haha! jag blandar oxå ihop Ben och Adam @Mysharry! Älskar fotot och musiken och feelgood-känslan
Mysharry
2016-11-27
Musik av José González! Och så måste jag lära mig att Ben Stiller och Adam Sandler är två olika personer. Tydligen. Och man kan inte riktigt jämföra dem... Mysig och annorlunda.
Anwest
2016-05-13
Mysig film med hög se-om-faktor. Bra story, bra skådespel och fina miljöer. Lite stereotypiska karaktärer ibland, men på en lagom nivå. Feelgood-film.
drbond
2016-02-24
Mysrolig och extremt vackert foto i filmen. Ben kan lite skit.
Olof_Gronlund
2015-12-22
Jag fick inte riktigt den där grymma känslan för ens jag såg slutscenen, sista scenen fick mig att må väldigt bra och oftast är det slutet som avgör om man binder ihop en film bra eller inte. Jag tycker den börjar lite småsegt men ändå intressant, sen blir det en resa genom snyggt foto och härliga miljöer, men ändå lite avslagen, sen lite kliché på det, men avslutas ändå fint. Står och väger mellan stark 3a och Svag 4a, men kan inte enbart ge betyg efter sista scenen så väljer den starka 3an. Bra äventysfilm
Mat1az
2015-12-11
Känns som att denna verkligen hade stort potential. Men i slutändan faller det pladask då man kokat ner hela storyn till fördummad hollywood smörja med stereotypiska karaktärer. Stiller känns ju också helt fel, eller det kanske bara är jag som har svårt med människan? Här saknas all edge som fanns i Conrads tidigare filmer The Weatherman (2005) och The Pursuit of Happyness (2006).
Visa äldre kommentarer »