The Scorpion King

Scorpion King utspelas i staden Gomorrah för 5000 år sedan. En ond härskare vill ta makten över alla nomadstammar i området och hotar med gruvlig hämnd för de som inte vill ansluta sig. En av stammarna lejer dock en skicklig krigare som ska agera som lönnmördare för att eliminera den onde ledaren och den trollkarl som står vid hans sida. Mathayus, som krigaren heter, väljer dock att föra bort, istället för att döda, denne trollkarl, som visar sig vara en vacker kvinna. Men hennes krigararmé är honom på spåren och en blodig uppgörelse väntar.

Originaltitel The Scorpion King
Regissör Chuck Russell
Manus Stephen Sommers, William Osborne, David Hayter
Genre Action, Thriller, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Steven Brand, Kelly Hu, Michael Clarke Duncan, Grant Heslov, Bernard Hill, Peter Facinelli, Tutu Sweeney, Ralf Moeller, Branscombe Richmond, Roger Rees, Sherri Howard, Conrad Roberts, Tyler Mane

Skapad 2019-11-22 av Loomis
Efter stora succéer med både ”Mumien” och ”Mumien – återkomsten” så är det dags för en glimt i förhistorien till just ”Mumien – återkomsten”. ”The Rock” som spelar huvudrollen hade e...   Läs mer »

2018-02-09
Usel på alla plan!!

2017-11-01
Dette var dårlig. Ende beholdningen var Kelly Hu.
deswhip
2017-09-03
Väldigt god underhållning! Bra kraftfulla skådespelarinsatser. Jag tycker i sin genre verkligen ovanligt bra, underhållande actionäventyr med lagom dos av humor, vackra kvinnor och hög dos spänniga muskler. Mysiga miljöer, snygga scenkläder och bra fighting. Extra god insats av Steven Brand som spelar sin karaktär med stark auktoritet.
cannibalrice
2016-03-05
Farking fark, vilken otroligt ful och tråkig B-film. Jag gillar dessutom rätt många B-filmer.
2014-11-06
Hjärndöd film, stäng av hjärnan när ni ska se denna så är den underhållande. Bra musik. Känns som ett bättre avsnitt av Herkules eller Xena.
Brouhaha
2013-12-06
Helt klart en av Dwayne Johnsons bästa! Men ack så liten han var på den tiden.
Hypostas
2013-09-21
Hyfsad underhållning.
tystponce
2013-04-02
Underhållande i sina b-filmklyschor.
Kosmoskorven
2013-02-24