Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Rum Diary


Paul Kemp är en frilansande journalist som befinner sig vid en kritisk vändpunkt i sitt liv medan han jobbar för en nedgången tidning i Puerto Rico. Paul söker sig till förlorade själar som bränner sina ljus i båda ändar och stöter på problem vadän han tar sig för.


Originaltitel The Rum Diary
Regissör Bruce Robinson
Manus Bruce Robinson
Genre Drama, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Johnny Depp, Giovanni Ribisi, Amber Heard, Aaron Eckhart, Richard Jenkins, Amaury Nolasco, Marshall Bell, Michael Rispoli, Andy Umberger, Karina Villegas, Bill Smitrovich, Karen Austin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2222
Filmnummer 79187

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2022-08-09
Supersupertråkig, inget intressant händer, obegripligt att den ens filmades, visar vad som kan ske när någon smaklös riking (i detta fall Depp) har dåliga rådgivare. Det är som en version av Fear and Loathing klädd i billig beige rock och gubbkeps. Och en svensk som heter "Moburg" (ingen svensk heter så i Sverige i skrivande stund). Fast jag erkänner att jag bara såg den för att se hur Depp och Heard träffades; Heard är fortfarande på toppen av sin hotness. Lite plus blir det allt för att en tidigare kommentar beskriver filmen som "genomvit".
pungsnigel
2018-10-02
Nån form av tanke på att göra en fear and loathing light ? Nä de håller inte alls
Murvel48
2018-01-10
Ännu en Johnny Depp-film som försöker bygga på skruvade karaktären, mest obehagliga fyllon, och det blir bara segt och oengagerande. Storyn är helt ointressant.
Rehn108
2015-12-13
Filmen har en kort stund, ca 10-15 minuter, som är riktigt, riktigt bra. Det börjar när huvudpersonerna flyr från en bar och slutar när de kör bil nerför en trappa. Dessförinnan är filmen lite rolig men inte så superintressant, och därefter är den mer och mer oengagerande ju längre den pågår. Tyvärr var det ingen höjdarfilm.
mr_magi
2015-10-25
Högst underskattad i min bok
snideby
2015-07-15
Ganska tunn handling som lämnar många frågetecken. Handlar filmen om journalistiskt sökande efter sanningen, om ett gäng fyllon eller om kärlek? Oklart. Men filmen innehåller många sköna karaktärer och bra skådespel och en humor som ibland skiner upp riktigt fint.
HencePence
2015-07-02
Hade förväntat mig mer av en film som cirkulerar kring karibisk rom... Några underhållande karaktärer och en del fina miljöer har den, men historien är platt och intrigen övertygar inte.
Manet
2015-07-01
Filmen känns kanske lite väl meningslös rent dramaturgiskt, men bra skådespel och Hunter S. Thompson-känslan gör den ändå sevärd. Dock inte på långa vägar i klass med Fear and Loathing. Svag 3:a.
heldi
2015-06-27
Genomvit, sexistisk gubbfilm med total avsaknad av både handling och mening. Det är omöjligt att ens försöka beskriva med ord hur värdelös, seg och intetsägande den här filmen är.
isecore
2015-05-27
Förvånansvärt tråkig, seg och intetsägande film. Jag hade väntat mig mer. Börjar okej men faller sakta ihop som ett punkterat bildäck. Fint foto och tidstrogen porträttering kan inte väga upp att filmen är segare än kall kola. Medeltvåa.
Visa äldre kommentarer »