Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Ruins


Fyra amerikanska vänner, på semester i Cancún, Mexiko, möter en annan turist vars bror är försvunnen. De fyra bestämmer sig för att hjälpa honom i sökandet men upptäcker snart att de gett sig ut på djupt vatten.


Originaltitel The Ruins
Regissör Carter Smith
Manus Scott B Smith
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Jonathan Tucker, Jena Malone, Sergio Calderon, Shawn Ashmore, Laura Ramsey, Joe Anderson (II), Bar Paly, Dimitri Baveas, Michelle Atkinson, Jordan Patrick Smith, Balder Moreno, Jesse Ramirez, Luis Antonio Ramos
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1917
Filmnummer 59569

Recensioner

Skapad 2019-12-03 av Rubbermonster
Jag vill börja med att säga att recensionen innehåller vissa spoilers. Jag rekommenderar att man ser filmen (alternativt helst läser boken) utan att veta vad det är som dödar huvudpersonerna. De...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av Gardneer
Jag surfade runt på Internet och kom in på en amerikansk nyhetssida som hade intervjuat Stephen King angående hans då kommande film The Mist och i intervjun nämnde King boken The Ruins. Vad gör ...   Läs mer »

Kommentarer


SaraIzabella
2013-08-18
En etta.
SaraIzabella
2013-08-18
Såg denna igår och förstår inte varför jag inte satte på en annan film istället. Förutsägbar. Karaktärerna kände jag ingenting för. Samma stil som många andra dåliga skräckfilmen. Känns som jag sett samma film minst 20 ggr förut. Skrattretande scener. Kollade under tiden upp filmer på Google för att se om det inte var nån form att komedi men tydligen var detta en helt seriös skräckis. Fungerar om man är 12 bast och smygtittar skräck med kompisarna men annars är detta helt värdelöst.

2013-08-17
Spännande och pirrigt. Läbbigt med växterna men riktig spännande film.
hoolabandoola
2013-01-14
Faktiskt hyfsat bra! Aningen konstig, men det skiljer sig mycket från andra filmer, rätt bra skådisar. I övrigt rätt poänglös.
Dobegirl
2012-12-04
Den börjar bra för att sedan dala men det finns ändå något som gör att man vill fortsätta titta....
Redfield4ever
2012-09-10
Poänglös. Vet inte vad mer jag ska säga än det.
Fodson
2012-07-24
Halv-originell idé, helt ok visuella effekter och jag har sett vansinnigt mycket sämre skådespeleri. En del skrämmande och råa scener som är ett plus för genren. Men, aaaaaaaarghh detta hopplösa, irrationella, skrikiga, hjälplösa och rent idiotiska uppförande hos karaktärerna får en att vilja äta glas!
vonadel
2012-07-07
Såg denna på TV minsann. Det var inte igår. Trodde dock den skulle vara bättre. Hade ändå fått hyfsat betyg på IMDb för att vara i denna genre. Fanns en del scener som var ok, men de var allt för få. Skådespelet hade en del att önska. Ganska fjantig i stort.
Bumsi
2012-07-07
Detta var en dålig skräckfilm. Inte "oh, en dålig skräckfilm, hah, vilka dåliga effekter och cheesy lines, hahahha. Det är riktigt underhållande minsann" utan: "Oj, vilken dålig skräckfilm."

2012-04-04
The Ruins är ganska originell, och brutal så det förslår. Tråkigt är ju då att huvudpersonerna utan undantag saknar personlighet (om inte "irriterande" och "patologiskt dum i huvudet" är karaktärsdrag), vilket gör att man inte bryr sig ett dugg om deras lidanden - de är bara spelpjäser som flyttas runt. Ändå en svag trea, mycket tack vare det intressanta hot dessa nollor utsätts för.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »