2.4

The Road Virus Heads North

En känd författare inser att en demonisk figur i en tavla som han just köpt håller på att förändras för att visa att den befinner sig på samma väg som han själv just nu kör på.

Originaltitel The Road Virus Heads North
Alternativ titel Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King; The Road Virus Heads North
Regissör Sergio Mimica-Gezzan
Manus Peter Filardi
Genre Drama, Kortfilm, Thriller, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Tom Berenger, Marsha Mason, Susie Porter, Chris Haywood

gjoob
2018-02-04
Blir faktiskt lite spännande mot slutet och Tom Berenger gör en annars rätt ointressant historia sebar. I övrigt är det som med alla andra avsnitt i serien - allting är sådär halvdant.
Dutch
2014-08-01
Nein nein nein
Hypostas
2014-07-07
Typisk tvåa.
AlbinWesley
2014-05-05
Fann denna lite mindre bra än tidigare episode, det blir inte riktigt så kusligt som sig bör. Men det funkar för tv.
skugge
2014-04-26
Det absolut sämsta med alla dom här episoderna är den där jävla musiken. plus för Tom Berenger.
TheHorrorfan
2013-12-22
Gillade den här. Nyskapande och spännande.
ziferN
2013-11-16
Helt ok och smått spännande men annars så var detta inget märkvärdigt, men samtidigt inte dåligt heller och tavlan var iallafall riktigt läcker.
BROBJO
2013-01-07
novellen tillhör inte en av mina kingfavoriter, snarare tvärt om, filmen var ok dock.
Xenox
2012-07-20
Helt okej kortfilm.

2012-04-06
Fungerade väl inte så bra med en ondskefull tavla. Sämst hittills i denna samling kortfilmer. 3 av 10.