Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Ring


Den unga journalisten Rachel börjar nysta i några märkliga dödsfall, eftersom en av de döda är hennes yngre brorsdotter. Det visar sig att släktingen och några andra tonåringar alla tittat på en videokassett med de mest obehagliga scener på. Efteråt har alla mottagit ett telefonsamtal med hotet att de kommer att dö om exakt sju dagar.


Originaltitel The Ring
Regissör Gore Verbinski
Manus Ehren Kruger
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox, Daveigh Chase, Jane Alexander, Lindsay Frost, Amber Tamblyn, Rachael Bella, Shannon Cochran, Pauley Perrette, Richard Lineback, Sandra Thigpen, Adam Brody
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18978
Filmnummer 7674

Recensioner

Skapad 2020-11-05 av Stygga-Vargen
Vandringssägner har väl i princip alltid funnits och kommer alltid att finnas och här i Sverige brukar vandringssägner ofta benämnas som "klintbergare" tack vare Bengt af Klintberg, som skrivit f...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av niljoh
Den unga journalisten Rachel, börjar nysta i några märkliga dödsfall, eftersom en av de döda är hennes yngre brorsdotter. Det visar sig att släktingen och några andra tonåringar alla tittat p...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av cineasten89
Varför måste amerikanska Hollywoodgiganter jämt förstöra det fina i originalet och göra en ny Hollywoodproduktion remake av originalet? Det är bara så löjligt. Se vad som hände med De sju sa...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Kan börja med att berätta att jag inte sett orginalet och såvida inte kunna bedömma likheterna/skillnaderna mellan de båda. Denna recension är såvida bara min åsikt kring den Amerikanske versi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Kiril
Remakes av filmer är något som Hollywoodproducenter verkar tycka om att göra och samtidigt något publiken tenderar att avsky. Så vågar man ändå ge sig på en film som ”Ringu”, denna japanska...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Juanito
Filmen, som är en ny version av den japanska Ringu (1998), handlar om journalisten Rachel, spelad av Naomi Watts (Mulholland Drive), vars systerdotter Katie dör under mystiska omständigheter. När ...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2023-01-05
Mest mysko och seg, men fungerar ändå.
Jamesa
2018-06-25
Såg om den igen, får sänka den ett snäpp, har inte lyckats behålla det lite bra obehagliga jag tyckte förr, dock fortsatt bra.
Cumlin
2018-01-28
Jag ändrar mitt betyg till en fyra. Jag känner faktiskt att jag hyser lite mer respekt för just denna film till skillnad från alla miljontals nyinspelningar från Hollywood. Jag tycker att denna film ändå inte är en helt hjärnlös kopia utan att de faktiskt har gjort en egen tappning som är både snygg och ambitiös. Jag håller fast vid att 98-versionen är bättre, men denna är väl värd att se också.
Rai
2017-12-11
Så jävla löjlig film! Blä!!, Urk!!! En vålnad som kryper ut ur tv:n har du sätt något så löjligt?
asasae
2017-06-17
Inte särskilt kuslig faktiskt. Slutklämmen på filmen var mestadels förvirrande än ett uppklarnande. Skulle annars kunnat få betyg 3, om jag förstått slutet.
Stygga-Vargen
2016-09-18
Gick och såg denna på bio då det begav sig och köpte den sen på VHS och senare även på DVD. Den är faktiskt betydligt bättre än originalet.
BrutusBeefcake
2016-03-08
Trodde den skulle vara bättre än originalet (vilket inte är särskilt svårt) men inte ens det lyckas Verbinski med. Men så är han nog Hollywoods sämsta regissör så man borde inte vara förvånad. Denna film saknad all stämning och timing för vad som gör en skräckfilm bra plus att de slängt in en totalt onödig snorunge, jag undrar varför. Underkänt. (3-/15)
cannibalrice
2016-03-05
Jag brukar vara skeptisk mot remakes av asiatiska filmer, men när det gäller just The Ring tycker jag att de har lyckats väl.
filmfreak1
2015-11-29
Har tappat sen jag såg den första gången. Fortfarande bättre än originalet ska sägas.
schramm
2015-11-17
skön film, bättre än orginalet på alla plan.
Visa äldre kommentarer »