Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Fundamentals of Caring


Ben är en pensionerad författare som efter en personlig tragedi börjar arbeta som vårdare. Efter sex veckors utbildning möter han sin första kund, Trevor, en svärande 18-åring med muskeldystrofi. En är förlamad känslomässigt, en är förlamad fysiskt, tillsammans gör de en resa till alla de platser Trevor har blivit besatt av när han tittat på de lokala nyhetssändningarna.


Originaltitel The Fundamentals of Caring
Regissör Rob Burnett
Manus Rob Burnett
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson, Julia Denton, Bobby Cannavale, Frederick Weller, Samantha Huskey, Bill Murphey, Alan Boell, Alex Huff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 788
Filmnummer 120059

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


SimonLiptone
2021-06-05
Jag kör en 4:a för feelgood, punkt.
skäggtastic
2020-10-15
Överlag okej men ibland lite för förutsägbart givet, kämpade också med att balansera mellan drama och komedi. Humorn var bra, Paul Rudd levererar om man gillar honom. Uppskattar sympatin för de olika karaktärerna och vad det gäller Trevors kamp är det snarare det han går igenom som människa än att han är handikappad som berör och det var lyckat.
Gordyal
2018-08-11
Som en amerikansk indie-light-version av En oväntad vänskap. Förutsägbart och puttrigt. Filmen lyfts av dialogen. (7/15)
vonadel
2017-12-12
Bra film. Paul Rudd fungerar oväntat bra i sin roll. Bra kemi. Tappar aldrig intresset vilket är ett stort plus. 7/10
ekneB
2017-10-07
Den ligger och snuddar på en 4a men föll lite kort för den kunde inte riktigt koppla an känslotrådarna i mig. Väldigt fin film, med väl spelade karaktärer.
Christian.
2017-08-12
Roadtrip-film med en hint av svart humor. Gillart!
HerrNenne
2017-06-30
Det är ganska uppenbart vad den försöker göra, men den gör det snyggt och väcker de känslorna de vill, även om det ibland är väldigt uppenbart och rätt klyschigt. Spela roll.
mammene
2017-05-21
Det här har man sett förr, omaka vänskap som växer växelvis, lite strul på vägen och så ger de sig ut på vägarna och träffar på lite udda personer. Sentimentalt emellanåt förstås, men en rätt underhållande film. svag trea!
siggelund
2017-04-14
Snäll feelgood-film. Några okej skämt, mysigt men inte spektakulärt.
el_bocadillo
2017-03-27
Bra när man vill ha en feelgood-film som inte kräver alltför mycket hjärnkraft. Bitvis förutsägbar, men också oväntade vändningar när man skruvar på sig för att det gränsar till klyschigt. Sevärd, inte mer än så.
Visa äldre kommentarer »