Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Replacements


Baserad på verkliga händelser som inträffade under en spelarstrejk på 80-talet. Reserverna i fotbollslaget Washington Redskins får chansen då lagets ordinarie spelare bestämmer sig för att strejka..


Originaltitel The Replacements
Regissör Howard Deutch
Manus Vince McKewin
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Gene Hackman, Orlando Jones, Faizon Love, Michael Taliferro, Ace Yonamine, Troy Winbush, David Denman, Jon Favreau, Michael Jace, Rhys Ifans, Gailard Sartain, Art LaFleur, Brett Cullen, Archie L Harris Jr, Evan Parke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2644
Filmnummer 2402

Recensioner

Skapad 2019-12-03 av cineasten89
Football-filmer har man gott om så att det räcker - och Replacements är nog en av dom bättre football-filmerna, men tyvärr så förutsägbar. Filmen regisseras av Howard Deutch, och utspelas i ...   Läs mer »

Kommentarer


HansMoleman
2015-07-16
Lite smårolig.
Krille80
2014-11-15
Ett första krav för att man skall kunna tycka om denna film är att man gillar sportfilmer, andra kravet är att man gillar både Keanu Reeves och Gene Hackman. Godtar man dessa krav så får man en trevlig stund med lite lustigt humor. En helt OK berättelse, inte så att man lägger den på minnet en längre stund men man blir underhållen för stunden.
Almgren
2012-06-24
En rolig och småmysig film som fångar tidskänslan på ett bra sätt, men som är en aning för humorbetonad för att funka som verklighetsbaserat drama. Lite mer seriös fotboll och mer tid och engagemang i kärlekshistorien och spelarnas bakgrunder och motivation hade gjort filmen bättre. Nu är den ändå rätt bra och rolig och får i alla fall en trea.
FelixLindgren
2012-05-02
Kan någon bara berätta för mig varför, VARFÖR? Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Det här tar... ALLA pris. Inget är bra. Inget är ens acceptabelt dåligt. Det här är slutet. Kan vi inte bara ge varandra kärlek? Varför? Det här sätter "anus" i Keanus karriär. Om INGEN av regissörens ambitioner når fram, om det som ska vara kul är tråkigt, det som ska vara snyggt är fult och det som ska vara smart är idiotiskt, vad finns kvar då? Underhållning? Eller bara gene hackmans fula, fula, fula rent jävla avskyvärda mustasch i två timmar.
need_sleep
2012-05-01
Inte så pjåkig men så förutsägbar att den tappar en poäng i betyg. En del sköna karaktärer, men den fångar mig inte trots att en del scener är gjorda med glimten i ögat.
Jonatanh
2012-04-15
Det är få saker jag finner så ointressant som sport. Men det är nånting speciellt med sportfilmer, jag har alltid varit fånigt förtjust i dem. Om de är riktigt bra sitter man hela filmen igenom och känner för laget, lever sig in i matcherna och sitter på nålar när det är riktigt spännande. Så även i denna. Med en sjukt snygg Keanu på toppen av sin karriär i huvudrollen är femman farligt nära. Underbart sura komiska inslag, ett karaktärsgalleri enligt alla konstens regler och en klassisk kärleksaffär gör denna till en stor favorit och en av Keanus bästa: "Pain heals. Chicks dig scars. Glory... lasts forever." Ståpäls.
Virrpanna
2012-01-14
Just för att filmen är baserad på en verkliga händelser så får filmen en 2a.
AddeColciago
2011-10-05
Hur hamnade Hackman i en sån här soppa? Lyckas varken med spänning eller humor. Tvåan ges mest bara för Hackman ändå är med och för att soundtracket är så märkligt.
Nathalena
2011-07-05
Underhållning!
Halofreak92swe
2010-11-30
Skön film, älskar karaktärerna :) Men Reeves passar inte in, fast han passar inte in i nånting så :P
Visa äldre kommentarer »