The Rainbow Thief

En småskurk som försöker nå rikedom får chansen att realisera sin dröm när han blir vän med en arvinge till en stor förmögenhet.

Originaltitel The Rainbow Thief
Regissör Alejandro Jodorowsky
Manus Berta Domínguez D
Genre Drama, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Peter O'Toole, Omar Sharif, Christopher Lee, Francesco Romano, Jude Alderson, Brigitte Barclay, David Boyce, Jane Chaplin, Brian Conway, Carolyn Cortez, Peter Dennis

Alreadyrick
2012-11-27
Tyckte ändå att den här var lite Jodorowskysk, inte lika bra som El Topo och de andra filmerna, men ändå rätt trevlig och rätt udda karaktärer.
claudiomarino
2012-07-31
Ingen Santa Sangre direkt!
Joyfulsounds
2010-03-31
Jag tycker ju faktiskt om den här filmen. Om man tänker bort att han gjort flertalet fantabulösa mästerverk (som den här ju klart inte toppar) så är ju filmen trots allt ganska mysig och trevlig.
Djungelraffel
2008-01-22
Så dåligt var det väl inte? Det skulle ha vart mer Christopher Lee bara, han var rolig. Men det är klart, Jodorowskys andra filmer är ju annorlunda.
mattiase
2007-04-16
Vad var det här för skit? Orkade 30 minuter och det var bara en massa sketen musikalkänsla över alltihop...Kollektivt dansande människor och konstant överspel.
tilapia
2005-10-16
tyvärr lika dålig som jodorwosky själv tycker.
RiffRandell
2005-09-03
kanske jodorowkyprettos enda seriösa film.
Engorgement
2005-03-19
Den får en fyra bara för att fotot var så magnifikt, annars var det en lite annorlunda film med en rätt så skön stämning.