Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Raid: Retaliation


Filmen tar vid där den första filmen slutade och följer Rama när han går undercover och infiltrerar leden av ett hänsynslöst Jakarta-brottssyndikat för att skydda sin familj och avslöja korruptionen i sin egen polisstyrka.


Originaltitel Serbuan maut 2: Berandal
Alternativ titel The Raid 2
Regissör Gareth Evans
Manus Gareth Evans
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Iko Uwais, Arifin Putra, Tio Pakusadewo, Oka Antara, Alex Abbad, Cecep Arif Rahman, Julie Estelle, Very Tri Yulisman, Ryûhei Matsuda, Kenichi Endô, Kazuki Kitamura, Yayan Ruhian, Cok Simbara, Roy Marten, Epy Kusnandar, Zack Lee, Donny Alamsyah
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 641
Filmnummer 108553

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ToddDowney
2018-03-25
Njaaaaaa. Första är något av de bästa martial art filmer jag har sett. Den här var alldeless för lång och höll på att somna flera gånger pågrund av den tråkiga storyn. Njaaaa inget för mig men den var godkänt
pufred
2018-01-21
Indonesisk kampsports-action-film. Del 2. Bättre än ettan. Mer story, mer action. Det är rått, brutalt och väldigt välkoreograferat. Storyn har man väl sett förut och känns rätt generisk men fighting/actionscenerna...fantastiskt!!
setterwall
2016-12-29
Inte riktigt lika bra som ettan men oj så råa slagsmålscener. Otroligt våldsamt.
Gordyal
2016-12-15
Alltså å ena sidan; jag har sååå svårt för maffiastuket, det är alltid så fruktansvärt ointressant. Men alltså å andra sidan; jag har aldrig sett maken till fightingscener. Så snygg koreografi, så mycket smärta (flera gånger hörde jag min egen röst säga "Aj!"), det brukar annars vara antingen eller (eller, som allra vanligast, inget av ovanstående). En film jag definitivt kommer att se igen, och som jag definitivt kommer att snabbspola mig fram till godbitarna. (9-/15)
Halofreak92swe
2016-10-19
Nästan bättre än ettan. Fantastiskt välgjorda fightingscener, det ser verkligen ut som de pucklar på/har ihjäl varandra på riktigt! Stark 3, snudd på 4.
AjaxSwan
2016-08-05
Storyn är inte originell på något vis, men det är så välgjort, som en form av aggressiv, fartfylld modern dans. Otroligt våldsamt, för våldsamt för mig egentligen, men det är så fascinerande hur dom gör det hur dom får ihop det, så man bara bågnar. Skådespeleri helt ok, en hel del snygga kamera-moves och bra tempo. Allt som allt en bra film. 4:a (7/10)
Makta
2016-06-17
Sämre manus sämre action sämre skådespeleri. Filmen är inte dålig men man blev riktigt besviken.
uncle_funk
2016-03-24
Första filmen har charm vilket denna helt har tappat. En simpel actionrulle där majoriteten av folk i alla fightingscener inte vet hur man varken slår eller sparkar. Snygg scenografi dock.
Semiramis
2016-03-10
Fantastisk - actionscenerna är så bra att man häpnar. Kanske till och med bättre än i första. Känns aldrig långsam och de 2½ timmarna går snabbt. Det känns liksom bra i hela kroppen efter det här. En stark fyra.
AlbertSpica
2016-02-10
Bättre än första men jag tror att det blev lite för mycket för mig att se båda två samma dag. Man blev lite mätt på det och jag zoonade ut lite under denna film. Kanske blir en höjning efter omtitt.
Visa äldre kommentarer »