billiga elavtal

billiga elavtal
2.5

The Punisher

När hans fru och familj mördas tar Frank Castle på sig uppdraget att befria Amerika från kriminalitet genom att göra sig själv till domare, jury och skarprättare.

Originaltitel The Punisher
Regissör Jonathan Hensleigh
Manus Jonathan Hensleigh, Michael France
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare John Travolta, Will Patton, Thomas Jane, Roy Scheider, Samantha Mathis, Ben Foster, Laura Harring, John Pinette, Marco St John, Eddie Jemison, Tom Nowicki, James Carpinello, Marcus Johns, Rebecca Romijn
Filmnummer 19160

Skapad 2019-12-11 av Schwulfer
Den framgångsrike undercoveragenten Frank Castle har precis avslutat ett uppdrag angående illegal vapenhandel och tänker nu leva livet på den lugna sidan, ge mer tid åt sin älskade familj. Slute...   Läs mer »

Andreas_
2024-04-28
Fruktansvärt dålig film på alla plan och det är definitivt ingen Punisher film, detta är så långt ifrån karaktärern The Punisher man kan komma, ett slag i ansiktet på serietidningsskaparen och karaktären, en dålig karikatyr av karaktären t.o.m och Thomas Jane är helt fel att spela The Punisher, inte för att han är en dålig skådis utan bara helt fel skådis för att spela The Punisher, hela filmen är ett stort skämt, hade det bara varit en vanlig action film och man tagit bort allt som har med karaktären The Punisher att göra så hade det kunna vara en okej actionrulle om en ex snut som söker hämnd på gangsters men som The Punsiher film så blir man oerhört besviken, speciellt om man känner till karaktären och läst serietidningarna, sen har vi några kända skådisar med i mindre roller, Will Patton är en bra skådis och fungerar som skurk, John Travolta som egentligen är en suverän skådis gör ett katastrofalt jobb som skurk boss här, ett stort skämt och det ser ut som att han står i en telefonkiosk och ringer in rollen, sen har vi två stora namn som Samantha Mathis som gjort många bra roller och veteranen Roy Scheider men varför ens använda två stora skådisar för att vara med 2 minuter i en film, helt bortkastat och meningslöst och sen har vi även Rebecca Romijn som många känner till från X-men filmerna där hon spelade karaktären Mystique men också helt bortkastad som någon bortskämd gangsterfru till mesige svartsjuka Travoltas karaktär och sedan har vi även Ben Foster som också är en suverän skådis men ett stort skämt här, med i några minuter sammanlagt som någon fåniga nörd som ska bli polare med The Punisher, skrattretande dåligt men det var väl en tidig roll för honom förstås, men denna patetiskt dåliga film hade kunnat heta Punisher med vänner eller Punisher och grannarna då halva filmen går ut på att Frank Castle aka Punisher flyttar in i ett hyreshus och blir kompis med grannarna och har middagsbjudningar och räddar dom från mobbare osv...nej fy fan så dåligt detta är, filmen med suveräna Ray Stevenson som kom ut 2008 är bättre, även om det var en kass film så kändes den dock som en riktig The Punisher film och han gör karaktären mer rättvisa, denna film är ett stort skämt och borde undvikas till varje pris, betyget blir en mycket svag 1:a för detta skräp.
2021-10-25
Skrattretande dålig, fy sjutton!!!
Olof_Gronlund
2021-08-24
Otroligt utdragen film som inte bjöd på något utöver det vanliga. Fem minuter in i filmen visste du allt. Lite överdrivet våld men inget som förhöjer filmen alls. Nej, fungerar knappt som bakgrundsfilm ens.
haajen
2017-11-19
Den är sååååå tråkig och känns inte tillräckligt brutal för att vara en sann Punisherhistoria.
2017-08-28
Den här är inte bra.
Starkbröl
2017-01-22
Helt OK standard-action som följer storyn om skapandet av karaktären The Punisher, om jag minns rätt, ganska troget. Bra skådespeleri av de ganska okända Jane (som ju spelar en extremt tragisk och i serierna ganska rejält osympatisk person) och Mathis. Lite för over-the-top av Travolta, som i princip spelar sin Face/Off-personlighet igen. Man kan säga att problemet med många av de här filmerna är att karaktären bara är begriplig i ett format där den får återkomma: ta bort namnet "The Punisher" och det hade lika gärna kunnat vara vilken hämnd-action som helst. Annars går man ju ibland och ser filmer för att man har en relation till just superhjältenamnet, och det är nog svårt att hitta så många som har det till just The Punisher (i Sverige, fantastiskt nog, översatt till "Straffaren" under en period). Det är därför logiskt att de här filmerna inte blivit några blockbusters direkt.
2016-08-21
Hjärndöd serietidningsaction, varken mer eller mindre. Ordentligt våldsamt, speciellt för att vara Marvel. Och visst hade det varit kul om de återgick ett snäpp istället för de effektdrivna fyrverkeripjäser de ger ut numera.
viblo
2016-04-27
Förstår inte vad alla klagar på, det här är en serietidningsfilm, den var inte menad att vara en Oscarsvinnare från början!
Sir_Lord
2016-03-11
Kul att se en film från tiden innan marvel hade pengar. Billigare icke cgi effekter som exploderande sallader såg jag ett antal gånger och den tydligaste dockan som använts vid en explosion.

2015-10-16
Jag hade minnen från den här filmen som "tidernas bästa Marvel" men det visade sig ju vara idiotfel. Ok, den uppfyller sitt syfte, tror jag(?) men lämnar en hel del att önska i övrigt. Det är mörkt och gripande i början, men övergår efterhand i bitvis fars-artade inslag och en handling som plöjer fram alldeles för fort. Thomas Jane har den rätta looken, men kan inte riktigt spela så trasig som hade varit önskvärt. Filmen som helhet ändock = helt ok.