Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Proposal


Margaret Tate är en krävande chefredaktör på ett bokförlag i New York. När trassel med hennes visa uppstår ställs hon inför deportering tillbaka till Kanada. Hennes lösning på problemet är att utpressa sin assistent, Andrew Paxton, till att gifta sig med henne för att säkra sitt medborgarskap.


Originaltitel The Proposal
Regissör Anne Fletcher
Manus Peter Chiarelli
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T Nelson, Betty White, Denis O'Hare, Malin Åkerman, Oscar Nuñez, Aasif Mandvi, Michael Nouri, Michael Mosley, Dale Place, Jerrell Lee Wesley, Gregg Edelman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5153
Filmnummer 72438

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


eandersson
2022-10-24
Kunde faktiskt gärna fått vara ca 20-30 min längre i mitten där dom bygger upp den romantiska biten mer. Den romantiska delen gick nämligen alldeles för snabbt och blev tyvärr inte så trovärdig.
Rai
2018-04-06
Finns många usla filmer som Sandra Bullock medverkat i som denna...
deswhip
2016-11-05
Ramone var roligast i filmen. Jag tycker tyvärr att den romantiska delen inte var trovärdig. Filmen är även i övrigt inte särskilt bra. Svag tvåa.
FrökenBredwad
2016-05-21
Gullig
Albion
2016-05-01
Jag gillar denna trots genrens traditionellt alltför lättsamma och småfjantiga inslag som följer med på köpet. Sandra Bullock är begåvad som balanserar hem sådana här roller på löpande band utan att det fastnar i tramsdiket. Jag trycker dit en 3;a i betyg.
wasteoftime
2016-04-24
Den här är inte särskilt roligt, inte särskilt gripande, och inte särskilt bra. Alls. Backstoryn är alldeles för kort, diffus och ointressant för att engagera. De komiska inslagen är bara läskiga alternativt urlöjliga. Sista kvarten är väl helt okej, men mest eftersom att det följer standardmallen för romantiska filmers slut. Nä, det finns många bättre alternativ än den här rullen om man vill se en romantisk komedi. 0,5 på SH-skalan.
HerrNenne
2015-06-27
Lyckas inte binda ihop det på ett trovärdigt sätt tyvärr, för skådespelarna gör ett bra jobb.
AmyTatti
2015-04-05
Hyfsat kul, men förutsebar. Jag har dock svårt att tyda ögonblicken när de faller för varandra, jag blir lite "förvånad" när detta väl avslöjas. Manuset kunde ha bearbetats en vända till.
Krille80
2014-12-27
Jag hade helt glömt av hur mycket jag saknat Sandra Bullock i en roll som detta. Bullock och Reynolds fantastiskt bra tillsammans till den grad att man köper alla klyschor. Mycket fina och underhållande prestationer från båda. Det är först i slutet som man man i manuset inte kan låta bli att totalt gå i den intrampade fällan som (nästan)alla romantiska komedier innehållandes en viss händelse går i. Jag kan dock förlåta den missen för detta är faktiskt en liten pärla i denna genre.
Ajjen
2014-08-16
Harmlös
Visa äldre kommentarer »