Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Program


En handfull personer med olika bakgrund tacklar pressen av att tillhöra ett collagelag i amerikansk fotboll på sina sinsemellan olika sätt. Någon tar till flaskan, andra narkotika och andra... pluggar.


Originaltitel The Program
Regissör David S Ward
Manus David S Ward, Aaron Latham
Genre Drama, Action, 90-tal
Skådespelare James Caan, Halle Berry, Omar Epps, Craig Sheffer, Kristy Swanson, Abraham Benrubi, Duane Davis, Jon Pennell, Joey Lauren Adams, J C Quinn, Andrew Bryniarski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36
Filmnummer 29307

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AlaRegularis
2016-05-22
Bedrövlig film på i princip alla plan. Manuset håller inte, dialogen är stel, skådespelarna är inte trovärdiga och de spelar över. De få fotbollsscener som faktiskt är med känns inte särskilt realistiska. Inte en enda sympatisk karaktär i hela filmen, med visst undantag för Alvin Mack. Sen att man lyckats klämma in alla klyschor och stereotyper ur inte bara sportfilmsboken, utan från alla möjliga olika genres är nästan imponerande.
WillyV
2009-12-21
Svag trea, men med oväntat högklassiga matchscener, tajt och realistiskt. En annan planet än säg "Youngblood" och"Rocky IV". I övrigt är dramat runt om matcherna acceptabelt, kul att se Berry och Epps i så tidiga roller. Kul att TV4 Film gräver upp filmer med tretton FT-betyg, som ändå är såpass bra.
eandersson
2008-03-22
Förväntade mig något bättre, vet ej varför då jag bara fått den tipsad lite snabbt och kort av en vän. Helt ok dock.