2.4

The Princess Switch

En vecka innan jul byter grevinnan Margaret plats med Stacy, en vanlig tjej från Chicago som ser precis ut som hon. Margaret blir kär i Stacys kollega, medan Stacy faller för den snygge prinsen.

Originaltitel The Princess Switch
Regissör Mike Rohl
Manus Robin Bernheim, Megan Metzger
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, Alexa Adeosun, Suanne Braun, Mark Fleischmann, Sara Stewart, Pavel Douglas, Amy Griffiths, Robin Soans, Jo Cameron Brown, Clara Ciobanu

idaho1981
2020-12-05
Vad är denna amerikanska fascination med "Europeiska" länder och prinsar och prinsessor (där man tydligen pratar engelska i alla länder). Tråkigt och löjligt manus, meningslös historia och överdrivet skådespeleri.
finkan
2019-12-16
Mysig julfilm
finkan
2019-12-15
Mysig julfilm
ulpe01
2019-10-02
Visst, att baka en hel tårta utan mixer är helt sanslöst och att inte ens en enda gång snubbla i säng med ens superhunkiga kompis ännu mer otroligt, men det som störde mig mest var snön på bilen. Om du har kört den ända från flygplatsen, eller bara ett par kvarter, kommer det inte att ligga snö på din bil som om du alldeles precis backat ut från uppfarten och bara satt på torkarna. DET ÄR INTE SÅ SNÖ FUNKAR! Hade ändå lite kul med Hudgens' "brittiska" brytning.
RunRiot
2018-12-28
Vanessa Hudgens är rätt gullig och jag kan nästan förlåta den hemska fejkaccenten. Filmen i övrigt är väl ganska standard för genren. Varken särskilt bra eller förskräckligt dålig.
2018-12-25
Haha, ja, det blri en tvåa, finns ändå en viss värme här...
HerrNenne
2018-12-25
Vanessa Hudgens är charmig, och filmen har ett par riktigt härliga scener, främst när falska högheten får förbättra saker, men HERREGUD emellan det. Vilket fantastiskt klappkasst manus. Förstör en hel del skådespelare här, exempelvis ungen. Men inte han som spelar Kevin Richards. Det är bara riktigt genomuselt skådespeleri. Ps. Stacys tårta var den helt klart fulaste.
asasae
2018-12-09
Mysig julig romantisk julfilm! Kanske lite larvig, men ändå trevlig.
Smutser
2018-12-09
Herregud! Jag gillar rom coms men det här går bara inte. Blä.
Ramza
2018-12-03
En av Netflix bättre julfilmer, vilket visserligen inte säger jättemycket.