The Parole Officer

Misslyckade övervakningsofficeren Steve Garden blir oskyldigt anklagad för ett mord. Tillsammans med ett gäng fd kriminella försöker han rentvå sitt namn.

Originaltitel The Parole Officer
Regissör John Duigan
Manus Henry Normal, Steve Coogan
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Steve Coogan, Om Puri, Steven Waddington, Ben Miller, Emma Williams, Stephen Dillane, Lena Headey, Omar Sharif, Jenny Agutter, Justin Burrows, John Henshaw, Richard Sinnott

2014-12-26
Brittisk komedi som jag gärna återvänt till flera gånger. Filmen levererar den härliga brittiska, lite torra, humorn som är så underbar. Dessutom får vi ta del av härliga och roliga karaktärer. Rolige komikern Steve Coogan har huvudrollen och i filmen hittar vi dessutom vackra och duktiga Lena Headey. Jag gillar verkligen humorn och den lättasamma handlingen som filmen leverar rakt igenom. Sedan är ju Steve Coogan lite av ett geni. 4-
sawa
2013-05-19
Riktigt kul! Ett inlån från Jönssonligan förekommer.
Semiramis
2012-04-11
Hehe, ganska kul faktiskt! Alltid bra med Coogan.
minutz3
2008-02-08
Helt underbar! Den där torra humorn som man saknar.
queerish
2008-01-03
Löjlig, trist, poänglös och sexistisk. Dom två-tre brudar som är med i filmen är bara med i bakgrunden som biroller och visar sig mer eller mindre helnakna. Suck. Nåt halvlyckat skämt här och där kan inte bära en hel film.
Aggro
2006-06-13
Njae. Svag tvåa.
carnevil
2005-09-27
Oväntat nog tyckte jag att den funkade den första kvarten eller så...sen blir den ju för fan pinsammare än Jönssonligan!
Tobias1984
2005-08-04
Egentligen inget särskilt eller nyskapande, men hyfsat underhållande och charmig som bara engelska filmer kan vara.
aronsoderlind
2005-03-06