The Overnight

I ett försök att acklimatisera sig till Los Angeles tillbringar ett nyinflyttat ungt par en alltmer bisarr kväll med föräldrarna till deras sons nya vän.

Originaltitel The Overnight
Regissör Patrick Brice
Manus Patrick Brice
Genre Drama, Komedi, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Adam Scott, Taylor Schilling, Jason Schwartzman, Judith Godrèche, RJ Hermes, Max Moritt

Korben_Dallas
2016-04-05
Ger än både ångest och glädje.
Korben_Dallas
2016-04-05
Vuxen.
Afflicter
2016-02-27
Överraskande bra och ledig komedi. Mycket känns improviserat, men man får också känslan av att alla fyra skådespelare är bekväma med varandra med tanke på vad som försigår.
bubblo
2016-01-19
Ganska konstig film utan någon direkt poäng eller twist. Ett blygt par träffar ett "skönt" sexuellt utlevande par. Kvällen framskrider på sitt speciella vis. Om det finns nån sorts baktanke är den svår att hitta.
robert_akesson
2015-11-20
En massa naket och 1 1/2 roligt skämt
shibari
2015-11-06
Det här är ju faktiskt riktigt underhållande
AlbinWesley
2015-11-04
Härligt utflippad, märks rätt tydligt att det är ett Duplass-projekt. Som en sexuellt besatt Vem är rädd för Virginia Wolf?, och det finns ju nåt i den premissen, det gör det.
passi0n
2015-11-02
Sämsta filmen jag någonsin sett
bryngel
2015-09-13
Lite akward indeed. XD
Spidde
2015-09-11
Smått pervers och lite dekadent men ändå tillrättalagd amerikansk film, som är sevärd om man gillar Jason Schwartzman. Annars inte särskilt minnesvärd.