Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Outsiders


Den handlar om ett gäng i en amerikansk småstad, en natt råkar två av dem döda en ur det rivaliserande gänget och måste fly.


Originaltitel The Outsiders
Regissör Francis Ford Coppola
Manus Kathleen Rowell
Genre Drama, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare C Thomas Howell, Ralph Macchio, Matt Dillon, Patrick Swayze, Rob Lowe, Emilio Estevez, Tom Cruise, Glenn Withrow, Diane Lane, Leif Garrett, Darren Dalton, Michelle Meyrink, Tom Waits, Gailard Sartain
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1823
Filmnummer 4706

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Afflicter
2023-01-22
Det här känns inte som en film som kommer från samma regissör som Apocalypse Now. Regin känns amatörmässig och stundtals barnslig. Det syns bäst i Diane Lanes dialog, som blir överblåst. Macchio och Swayze är bra, men Howell är inte på riktigt samma nivå.
sven_usling
2021-10-14
Jag såg den förlängda versionen och om den, som många tycker, ska vara bättre än originalet, då kan originalet verkligen inte vara särskilt bra. Det finns en hel del bra scener, men minst lika mycket som är mindre bra. Viss klippning och vissa skådespelare är mindre bra. En väldigt svag trea får det bli ändå.
Rai
2021-02-24
Jo, men den här var rätt okej...
Stygga-Vargen
2017-08-03
Kanske inte Coppolas bästa men ändå väldigt bra.
Dele
2016-04-16
En ok. ungdomsskildring som inte utmärker sig speciellt. Macchio är bra, och det är kul att se alla kända skådisar så unga.
Misslovemovie
2016-03-20
Detta är väl ingen höjdare men det är nostalgi och kul att se så många kända typer samlade i en och samma film. Ralph Macchio är riktigt bra.
vladi
2015-01-19
Handlar om bromance, ganska trist film.
Krille80
2014-12-04
Vad sägs om att se en film regisserad av Francis Ford Coppola och en minst sagt intressant skådissamling: Tom Cruise, Patrick Swayze, Matt Dillon, Emilio Estevez, Rob Lowe, Tom Waits, Diane Lane, Ralph Macchio, C Thomas Howell och Sofia Coppola. Filmen i övrigt är inte en riktigt hit så se den istället för alla kända ansikten.
filmfreak1
2014-08-17
Manlig vänskap i sin äktaste form, C Thomas Howell och Ralph Macchio är strålande tillsammans.
Zebulonm
2014-07-18
Var säkert bra då den kom. Men nu håller den inte även om de var kul o se swayze, estevez, cruise, dillon, rob lowe och ralph macchio i unga år....
Visa äldre kommentarer »