Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

The Outsider


Kretsar kring Lex Walker som får reda på att hans dotter har dött, men när han anländer till Los Angeles och upptäcker att kroppen inte är hennes, startar han en utredning kring mysteriet.


Originaltitel The Outsider
Regissör Brian A Miller
Manus Brian A Miller
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Craig Fairbrass, James Caan, Jason Patric, Shannon Elizabeth, Johnny Messner, Melissa Ordway, William deVry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 43
Filmnummer 107021

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2016-07-11
Med en buffel som Fairbrass som hjälte och gamle räven Caan som otrevlig skurk kunde den här lågbudgetrullen ändå blivit rätt underhållande. Men det är för slött tempo, ja hela filmen går egentligen på tomgång även om de två tidigare nämnda herrarna faktiskt gör okej insatser.
Robkiller
2014-08-06
En legosoldat letar efter sin dotter i Los Angeles. Lågbudget Actionfilm med kassa skådespelare, klent manus och usel regi... visst den har en del skjutande, men det blir ändå väldigt dåligt...
Scooter634
2014-07-20
Fruktansvärt dålig. Pinsamma skådespelar insatser som tidigare har skrivits.
espresso.life
2014-03-21
Osamnhängande, ologisk i många läge. Känns som man hade en start & ett slut sen skrevs resten i all hast, inga överaskningar m.m. Dåliga skådespelar insatser rakt igenom, en hjälte som dessutom ska vara krigs veteran blinkar vid varje skott han avlossar :) Nä, det mesta annat är bättre än denna.