Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Outrage


I en hänsynslös kamp för makt, där flera Yakuza-klaner kämpar om att vinna gunst hos huvudfamiljen i den japanska undre världen. De rivaliserande bossarna försöker stiga i graderna genom ränksmideri och göra lojaliteter svurna över saké. Yakuzan Ôtomo har sett hans "folk" gå från detaljerade kroppstatueringar och avhuggna fingertoppar till att bli viktiga aktörer på aktiemarknaden. Det är en evig kamp för att hamna på topp, eller åtminstone överleva, i en korrupt värld där det inte finns några hjältar men konstant svek och hämnd.


Originaltitel Autoreiji
Alternativ titel The Outrage
Regissör Takeshi Kitano
Manus Takeshi Kitano
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Takeshi Kitano, Jun Kunimura, Tomokazu Miura, Sôichirô Kitamura, Renji Ishibashi, Ryô Kase, Kippei Shiina, Takashi Tsukamoto, Tetta Sugimoto, Fumiyo Kohinata, Yukiyo Tanahashi, Yuya Takayama, Hideo Nakano, Tadashi Sakata, Kenji Morinaga, Yuka Itaya
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 403
Filmnummer 79961

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2018-04-30
Kitano är bra som vanligt. Men filmen är lite väl rörig....
Raimo_1985
2015-05-15
Brutal jävla död, maffia-svin och grisigheter. Orkade inte med denna riktigt. Starkt godkänt blir det ändå. Fast idag kom jag knappt ihåg att jag såg den i förrgår å andra sidan.
JoeL431
2014-04-06
Yakuzan kändes smått barnsliga i porträtteringen, inte Kitanos bästa.
Mekong
2014-01-18
Hård och våldsamt, men utan att den lyckas engagera helt ändå. Är det jag som är trög eller blir turerna kring alla uppgörelser lite röriga till slut. Folk dör på löpande band mot slutet. Ska till lite mer för att jag ska ge ett högre betyg. Det här var knappt över godkänt.
ErikIllacia
2013-11-24
Inte den bästa filmen jag sett med Kitano eller angående Yakuzan. Lite trög och lite för många karaktärer. Men den är ju så jävla hård och våldsam! Det gillar jag
Scrapop
2013-11-11
Fattade inte riktigt filmen eftersom den kändes rörig och dåligt sammansatt. Kan göras på ett bättre sätt. Handlar ju i grunden om intressanta saker :-)
Sandman
2013-09-30
Relevant tema och snygg yta, men tyvärr dåligt sammansatt.
(finnsinte)
2013-08-01
Tja, okej rulle. Mer berättande men mindre innehåll än vanligt när det gäller Kitano ger en svag trea.
Engravadlax
2013-06-24
För det mesta helt ok, men lite för lågmält för att engagera.
Rune2000
2013-06-10
Här bjuds det på omotiverad våld och endimensionella karaktärer! Filmen rör sig från scen till scen utan att egentligen göra någonting mer varken med dess karaktärer eller handlingen. Möjligen beror det på Takeshi Kitanos val att skriva alla actionscenerna innan själva grundhistorien som har bidragit till att filmens handling känns extremt tunn.
Visa äldre kommentarer »