Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The One


En polis slåss för sitt liv mot sin värste fiende i ett alternativt universum - sig själv. Som bara blir starkare för varje liv han tar


Originaltitel The One
Regissör James Wong
Manus James Wong, Glen Morgan
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Delroy Lindo, Jet Li, Richard Steinmetz, Carla Gugino, Jason Statham, James Morrison, Dylan Bruno, Steve Rankin, Tucker Smallwood, Harriet Sansom Harris, David Keats, Dean Norris, Ron Zimmerman, Darin Morgan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4270
Filmnummer 4298

Recensioner

Skapad 2019-11-01 av svartgam
För ca. 10 år sedan hade den hetat Double Impact, för 3 år sen hette den 6th day. Ett genomruttet manus vars enda uppgift är att ge 9-åringa pojkar (och folk med samma intilligensnivå) en ursä...   Läs mer »

Skapad 2019-11-01 av niebaotan
Jag blir så besviken av att gång på gång se några av Hong Kongs stora namn göra bort sig totalt i Hollywood. Varken Jet Li eller Jackie Chan har kommit med någon riktigt bra produktion sedan de...   Läs mer »

Skapad 2019-11-01 av Loomis
Jet Li försöker återigen att göra succé efter framgångarna med Romeo must die och Kiss of the dragon, denna gång i en science fiction, laddad med Kung fu sparkar och Matrix- effekter, och plus ...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2022-02-28
Helt okej action med Jet Li i huvudrollen och självaste Statham i en tidig roll men tyvärr är en mindre bi-roll där han inte får skina speciellt mycket som han gör idag, medioker regissör som mest gjort final destination filmer men lyckas faktiskt göra en rätt cool sci-fi actionfilm här, gillar helt klart idén och upplägget men utförandet är tyvärr lite hafsigt och Jet Li är tyvärr inte skådisen man sätter i en film där han ska spela massa olika typer av roller av sig själv, så bra skådis är han tyvärr inte, men fighter är han sjukt bra på och det är lite kul att se han fightas mot sig själv, idén är ju lite samma som Marvel tuggar på med just nu, ett multiuniversum där det finns massa personligheter av dig själv där ute, hade faktiskt gärna sett en reboot av denna film med en bättre regissör och en bättre skådis i huvudrollen än Jet Li, då hade detta kunna bli riktigt intressant, men nu är det som det är och Jet Li gör det han kan och det landar på en mycket svag 3:a men det är ändå en 3:a, jag tycker upplägget och actionscenerna är bra, utförandet och skådespeleriet är sämre, trots att både Delroy Lindo och Carla Gugino samt Statham är med i bra men mindre bi-roller, filmen håller även förvånansvärt bra trots att det är 21 år sedan den kom ut, betyget blir en svag 3:a som sagt.
dudson
2021-10-17
Alldeles för flippad/ointressant story samt alla dessa urdumma vajer-"fighter", gick mig på nerverna. Helt klart en av Jettans sämre alster###
mstified
2014-09-13
Intressant idé som är uselt utförd. Och musiken höll på att göra mig tokig.
Itake
2014-07-21
helt ok tidsfördriv faktiskt
92axha10
2013-11-05
Ganska trist och förutsägbar action. Ironiskt nog tycker jag det är för mycket Jet Li i den här filmen. Idén att ha två Jet Li är bara löjlig. Som tidsfördriv möjligtvis men skulle inte rekommendera.
tystponce
2013-04-24
Intressant grundkoncept som tyvärr fick för lite utrymme.
Bumsi
2012-11-22
Soundtracket var väl det bästa med filmen
Makta
2012-09-23
Den får en stark 2a. Gillar filmen men det finns vissa delar som man bara inte kan förlåta.
Xenox
2012-07-30
Svag trea. Den funkar som tidsfördriv i brist på annat.
Ante95
2012-05-17
Såg den mest för Statham.
Visa äldre kommentarer »