billiga elavtal

billiga elavtal
2.4

The Old Way

En gammal revolverman och hans dotter måste hantera konsekvenserna av hans förflutna när en son från ett av hans offer från länge sedan, anländer för att utkräva sin hämnd.

Originaltitel The Old Way
Regissör Brett Donowho
Manus Carl W. Lucas
Genre Action, Western
Skådespelare Nicolas Cage, Ryan Kiera Armstrong, Katelyn Bauer, Noah Le Gros, Nick Searcy, Craig Branham, Clint Howard, Beau Linnell, Abraham Benrubi

2023-12-03
Knappast banbrytande tillskott i en uråldrig genre. Cage i en nedtonad roll och man vet väl i stort sett exakt hur utgången blir. Småtrevlig western.
HerrNenne
2023-11-23
Ungen är väldigt bra. Cage är Cage. Skurken är totalusel. Fint foto och miljöer, får lust att spela RDR2 igen.
Djason
2023-11-14
Träbocken Cage i en ganska osentimental film men det är något med westernfilmer som jag är svag för. Helt ok film även om inget är nytt under solen egentligen.
fridenpaden
2023-11-04
Inte särskilt nydanande men bra filmat och fina skådisar.
2023-10-31
Det här var väl en ganska trevlig western i klassisk anda. Storyn kunde nog inte vara mer standard i botten, men det är kul att se Nicolas Cage som någon slags autistisk antihjälte, och det är han och dottern som ger filmen personlighet. En del kul dialog och lite säregna detaljer bidrar också till att göra det här sevärt, trots att det samtidigt är en ganska ordinär film i flera aspekter
darkmist82
2023-09-17
Nicholas Cage briljerar i denna enkla western film om hämnd och att uppfostra en dotter efter att mamman blivit mördad. Det är en ganska simpel handling där det inte händer alltför mycket först på slutet men ändå fram tills dess så finns det spänning under hela resan, skådespelarna gör bra ifrån sig, musiken lyfter och i det hela är detta en mycket sevärd westernfilm på sina enkla medel. Bra regiarbete av Brett Donowho.
Rune2000
2023-07-29
En film som är mycket bättre än vad den förtjänar att vara tack vare bra insats från Ryan Kiera Armstrong och hennes dotter/far relation med Nicolas Cage. Själva handlingen och produktionen är ungefär som man förväntar sig i en lågbudget western. Men bra skådespel kan ibland räcka långt.