Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Den stora nötkuppen


Den självständige ekorren Surly blir bannlyst från sin park och blir tvungen att försöka överleva i staden. Tursamt nog springer han på en sak som kan rädda honom och de andra djuren i parken, Maurys nötaffär.


Originaltitel The Nut Job
Regissör Peter Lepeniotis
Manus Peter Lepeniotis, Lorne Cameron
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Will Arnett (röst), Katherine Heigl (röst), Brendan Fraser (röst), Liam Neeson (röst), Stephen Lang (röst), Sarah Gadon (röst), Maya Rudolph (röst), Jeff Dunham (röst), Gabriel Iglesias (röst), Katie Griffin (röst), Rob Tinkler (röst), James Rankin (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 164
Filmnummer 107597

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


stgurgel
2017-07-28
Inte alls särskilt bra, men heller aldrig irriterande att se
HerrNenne
2017-07-01
På gränsen till sämre betyg pga ingen-tror-migfilm. Annars en rätt standard tecknad film som vecklar in sig lite väl mycket och inte kommer med något nytt alls.
sven_usling
2017-06-30
Fånig och harmlös men hyfsat underhållande.
WillyV
2015-08-09
Uthärdlig svag tvåa till dussinfilm som åtminstone roade barnen hyggligt. Absolut ingenting nyskapande här.
myslas
2015-04-22
Funkar förmodligen för de allra yngsta eftersom den innehåller mycket actionsekvenser och fisskämt. Men här finns absolut ingenting som inte gjorts tidigare på ett bättre sätt. Animeringen är inte ful men håller absolut inte den standard man vant sig från toppstudiorna nu för tiden. Se Småkryp-filmen istället (det tipset gäller även 5-åringar).
kervisch
2014-09-13
2 av 5. Funkar att se.
Lotso
2014-07-18
I sin helhet en okej film. Animationen var bra, Will Arnett i huvudrollen var bra och filmens höjdpunkt. Men sedan var där inte mycket mer. Den kunde bli lite tråkig med jämna mellanrum faktiskt, manuset var ganska så tamt då det egentligen bara är från två andra bättre filmer. Slå på Over the Hedge eller The Bank Job så får ni samma film fast bättre. Med detta har jag nu sett 3 filmer denna månaden som har haft Liam Neeson i sig, och hade jag sett Ponyo med amerikanska röster hade det varit 4. Jag antar detta är Liam Neeson månaden också utav ren slump!
Robkiller
2014-06-07
Animerad film för de allra yngsta, för oss andra så var det här rätt så meningslöst. Fult animerat, värdelös handling, dåliga skämt och röstskådespelare som verkar malplacerade...
_Rille_
2014-04-06
Snyggt gjord, men storyn var ju inte kanon och påminde väldigt mycket om "andra sidan häcken".
norenorama
2014-04-05
Nej, inte bra, inte bra alls. Varför göra Over the Hedge igen fast sämre och mycket mera lågbudget?
Visa äldre kommentarer »