2.3
2.3
Den stora nötkuppen
Den självständige ekorren Surly blir bannlyst från sin park och blir tvungen att försöka överleva i staden. Tursamt nog springer han på en sak som kan rädda honom och de andra djuren i parken, Maurys nötaffär.

Originaltitel | The Nut Job |
Regissör | Peter Lepeniotis |
Manus | Peter Lepeniotis, Lorne Cameron |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Will Arnett (röst), Katherine Heigl (röst), Brendan Fraser (röst), Liam Neeson (röst), Stephen Lang (röst), Sarah Gadon (röst), Maya Rudolph (röst), Jeff Dunham (röst), Gabriel Iglesias (röst), Katie Griffin (röst), Rob Tinkler (röst), James Rankin (röst) |
Inte alls särskilt bra, men heller aldrig irriterande att se
På gränsen till sämre betyg pga ingen-tror-migfilm. Annars en rätt standard tecknad film som vecklar in sig lite väl mycket och inte kommer med något nytt alls.
Fånig och harmlös men hyfsat underhållande.
Uthärdlig svag tvåa till dussinfilm som åtminstone roade barnen hyggligt. Absolut ingenting nyskapande här.
Funkar förmodligen för de allra yngsta eftersom den innehåller mycket actionsekvenser och fisskämt. Men här finns absolut ingenting som inte gjorts tidigare på ett bättre sätt. Animeringen är inte ful men håller absolut inte den standard man vant sig från toppstudiorna nu för tiden. Se Småkryp-filmen istället (det tipset gäller även 5-åringar).
2 av 5. Funkar att se.
I sin helhet en okej film. Animationen var bra, Will Arnett i huvudrollen var bra och filmens höjdpunkt. Men sedan var där inte mycket mer. Den kunde bli lite tråkig med jämna mellanrum faktiskt, manuset var ganska så tamt då det egentligen bara är från två andra bättre filmer. Slå på Over the Hedge eller The Bank Job så får ni samma film fast bättre.
Med detta har jag nu sett 3 filmer denna månaden som har haft Liam Neeson i sig, och hade jag sett Ponyo med amerikanska röster hade det varit 4. Jag antar detta är Liam Neeson månaden också utav ren slump!
Animerad film för de allra yngsta, för oss andra så var det här rätt så meningslöst. Fult animerat, värdelös handling, dåliga skämt och röstskådespelare som verkar malplacerade...
Snyggt gjord, men storyn var ju inte kanon och påminde väldigt mycket om "andra sidan häcken".
Nej, inte bra, inte bra alls. Varför göra Over the Hedge igen fast sämre och mycket mera lågbudget?