Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Nice Guys


Två privatdetektiver undersöker en porrstjärnas självmord i 1970-talets Los Angeles och börjar nysta upp en konspiration.


Originaltitel The Nice Guys
Regissör Shane Black
Manus Shane Black, Anthony Bagarozzi
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley, Yaya DaCosta, Keith David, Beau Knapp, Lois Smith, Murielle Telio, Gil Gerard, Daisy Tahan, Kim Basinger, Jack Kilmer, Ty Simpkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1540
Filmnummer 116255

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2021-12-01
Fanns det överhuvudtaget någon story i den här röriga, trista och poänglösa så kallade komedin med löjlig dialog? Fånerierna går inte ihop med att unga tjejer brutalt mördas. Med tanke på skådisarna var det en stor besvikelse.
dudson
2021-08-28
Störtskön röjig deckar rulle i ett syndigt 70/tal. Både Crowe fast än mera gör Gosling sin roll med bravur! En given film att att återskåda X-antal gånger man är på ett trivsamt humör.
Djason
2021-08-22
Snygg film med skön dialog och rolig humor. Crowe och Gosling är fenomenala i sina roller.
Körsbär
2021-04-10
Klockren underhållning, en viss förutsägbarhet till o från. Men inte så att det stör mig. Riktigt bra film, snuddande nära en femma.
Pos
2021-04-04
Ryan Gosling visar sin mångsidighet i denna underhållande rulle. Stark trea men tappar tyvärr lite i sista tredjedelen.
Philips
2021-01-07
Rolig - och - annorlunda. Dottern gör en stor del av filmen. Skruvade dialoger: "För $ 20 får ni se min ... Den är stor" (sagt av en 11-årig kille).
Tolkana
2019-10-11
Helt ok, men tappar mot slutet.
KyLLo
2018-06-09
En annorlunda och händelserik film som inte är politiskt korrekt, vilket ofta är en fördel när det kommer till att väcka intresse. Stundtals både intressant och underhållande. Bra skådespelarinsatser. Något som många säkert inte tänker på är den fina färgsättningen som är väl avvägd. Till nackdelarna hör att den är ojämn och att den tenderar åt det fåniga hållet. Saknar den riktiga spetsen.
Snyggsomfan
2018-06-07
Pissfilm. Även om den knappast aspirerar på att vara realistisk så är actionscenerna så löjligt orealistiska och ungens reaktioner i olika situationer helt absurda. För att inte nämna att handlingen suger.
Gordyal
2018-03-14
Flortunt manus med hål som en schweizerost. Lägg till beige humor och en brådmogen unge, så kan ni gissa vad klockan är slagen. Men det finns även en del positivt att säga om filmen. Dels har den några riktigt roliga sekvenser, dels - och detta är verkligen anmärkningsvärt - är detta den första film som jag någonsin har sett där varken den trista humorn eller den brådmogna ungen är så störande att jag blir förbannad. (5+/15)
Visa äldre kommentarer »