Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The New Kids


Två syskon anländer till en småstad för att hjälpa några släktingar driva en nöjespark. Väl där inser de att staden terroriseras av ett gäng. Efter ett tag fokuserar gänget sin illvilja mot syskonen som nu måste slåss för sina liv.


Originaltitel The New Kids
Alternativ titel Striking Back
Regissör Sean S Cunningham
Manus Stephen Gyllenhaal, Brian Taggert
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Shannon Presby, Lori Loughlin, James Spader, John Philbin, Vince Grant, Eddie Jones, Eric Stoltz, Tom Atkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 51
Filmnummer 23243

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2020-10-03
Filmer om ungdomsgäng var inte direkt ovanliga under mitten av 80-talet och inte så sällan blev de ganska lökiga. Här har vi en med ett gäng ungdomsskådisar som skulle göra betydligt bättre grejer senare i sina karriärer. Dessutom regisserad av Sean Cunningham, mer känd för Fredagen den 13e. Även om den till stora delar är rätt fånig så finns det några scener som visar på en större potential och det är inte oväntat att den blivit en liten kultklassiker. Alldeles för mycket i filmen är ologiskt för att kalla den för bra men den är ganska underhållande ändå.
dudson
2018-08-25
Tvär grym revenge film av bästa sort! Energin är på topp nivå. Det märks att Sean S Cunninham vart inblandad. Då till kläderna och det klassiska musik soundtraket. Så läckert.Våldet är åxå på en fin nivå.Spader är övervidrig bastard hehhee..
ziferN
2013-02-28
Mysig, småkul och riktigt underhållande i min ögon med en helt fantastisk 80-tals känsla och story. Jag vet inte var det var med den här filmen men redan från den allra första scenen kände jag mig oerhört investerad och intresserad av filmen. Det kan vara min förkärlek till 80-tals skräckfilmer, jag vet inte.. men jag gillade VERKLIGEN denna då jag kände mig otroligt underhållen från start till mål och den fantastiska 80-tals känslan i filmen är så underbar. Fan jag har saknat sådana här härliga 80-tals filmer.
Blink182
2010-03-31
väldigt skum film asså. Det roliga va att den var så otroligt tråkig för det mesta, men såfort det blev lite slagsmål eller blod så var det överdrivet till max.
menschenfeind
2006-04-08
Jag hatar rednecks.