The Nest
Genmanipulerade kackerlackor härjar i ett litet ösamhälle.
![](https://www.filmtipset.se/uploads/posters/67108.jpg)
Originaltitel | The Nest |
Regissör | Terence H Winkless |
Manus | Robert King |
Genre | 80-tal, Science Fiction |
Skådespelare | Robert Lansing, Lisa Langlois, Franc Luz, Terri Treas, Stephen Davies, Diana Bellamy, Jack Collins |
Underskattat splattermys med kreativa effekter.
Tjejen med walkmannen alltså!
Rejält seg. men ändå charmig på sitt vis.
Riktigt mysigt, kul och underhållande hela vägen, från början till slut. Man sitter som en skräckfilms-nörd med leende igenom hela filmen då filmen bjuder på allt som man älskar med genren; charmig handling, alltför härliga karaktärer där det finns bl.a. en ansvarslös insekts-utrotare som glider runt på sin moppe och en insekts-drottning som såg lite alltför komisk ut, och dessutom ordentligt med blod-effekter. 80-talet är nog det enda årtionde som man kunde göra filmer som dessa, då det finns så otroligt många guldklimpar som denna från den tiden. Fan, jag diggade denna riktigt mycket.
Håller återigen med Ondskapt och kunde inte skrivit bättre själv. Småträigt till en början och mer slafs ju längre det gick.
Innan kackerlackorna börjar härja är det lite småslött, men sen tar det fasen fart! En kattkackerlacka och mer muterade grejer höjer den här rullen och man kan inte annat än le när det öses på med oväntat mycket blod och kladd mot slutet. Skönt cyniska forskarkaraktärer också, och en riktig lirare som åker moppe och dödar ohyra.