Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Mission


Triad-bossen Lung lyckas precis överleva ett mordförsök och känner att han behöver anlita nya livvakter. Han hyr då in fem erfarna yrkesmördare, Curtis, James, Mike, Roy och Shin, för att skydda honom.


Originaltitel Cheong feng
Regissör Johnny To
Manus Yau Nai-hoi
Genre Kriminalare, Action, Drama, 90-tal
Skådespelare Francis Ng, Simon Yam, Anthony Wong Chau-sang, Keiji Sato, Roy Cheung, Lam Suet, Jackie Lui Chung-yin, Eddy Ko
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 93
Filmnummer 15898

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Benizakura
2021-02-01
Mycket stabil och seriös actionrulle vars enda egentliga problem är att musiken görs på leksakssynth av en lågbegåvad musikskoleelev som spelar som han har förstånd.
Bozze80
2017-04-18
Det var alldeles för länge sedan jag såg en film av Johnny To, den här kanske dock inte når upp till samma höjder som flera av hans bästa filmer. Däremot är det underhållande, snygga actionscener, avskalad scenografi och cool musik. Dock misstänker jag att jag hade uppskattad den här mer för ca. 15 år sedan, nu känns den aningen daterad vilket drar ner betyget en aning. Men bra är den, och visar varför Johnny To är en av de bästa actionregissörerna!
BrutusBeefcake
2014-05-26
Älskar musiken, samt att filmen aldrig är tråkig och tiden svoschar förbi. Men karaktärerna är varken coola (som de brukar vara i HK-filmer) eller intressanta, så den tappar jättemycket där. Sedan finns det filmer med mycket bättre actionscener, men jag gillar på något sätt den lite mer lågmälda tonen i filmen och historien är ju ganska originell trots allt. (7+/15)
TheJack
2012-09-10
Hade To inte varit så stilistiskt inkonsekvent hade det här kunnat bli ganska bra. Potential finns nämligen i den stillsamma väntan - paranoian - och eldstriderna statiska karaktär, vilka, tyvärr, förstörs ganska mycket av att kameran ytterst sällan är stilla. Jag är dock svag för premissens enkelhet. I övrigt är det mesta dåligt och för ansträngt och misslyckat coolt.
Jochman
2011-07-17
min favorit hong-kong rulle all time. Bra karaktärer, snygga scener, fräck musik,
film_Alex
2008-06-22
Härlig thrilleraction som ännu en gång demonstrerar varför Johnny To är en världsledande regissör inom actiongenren. Härligt spännande och orginell handling blandat med estetiskt våld. Inte lika vass som den störtsköna Exiled, men inte så lång ifrån.
TetsuNoTsume
2008-02-15
Go Johnny, Go Johnny

2007-05-11
Bortsett från några snygga stilövningar från To så finns det inte mycket att hämta. Inte dålig, men knappast något som stannar kvar heller.
niebaotan
2007-05-01
Stilfull drama/action, Johnny To måste vara en av de mest stabila regissörerna i HK.
Fuze
2007-01-25
Riktigt spännande, gripande och snygg film med en utmärkt skådespelarensemble. En allstar-film, som yangbo säger. Vill man se en bra Hong Kong-rulle är detta absolut inget dåligt val.
Visa äldre kommentarer »