Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Menu


Ett ungt par bjuds, tillsammans med en grupp främlingar, in till en avskilt belägen restaurang på en avlägsen ö. Den mycket hyllade men något besatte köksmästaren har förberett en påkostad avsmakningsmeny, men också några chockerande överraskningar.


Originaltitel The Menu
Regissör Mark Mylod
Manus Seth Reiss, Will Tracy
Genre Drama, Komedi, Skräck
Skådespelare Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Hong Chau, Janet McTeer, Paul Adelstein, John Leguizamo, Aimee Carrero, Reed Birney, Judith Light, Rebecca Koon, Rob Yang, Arturo Castro, Mark St. Cyr, Peter Grosz, Christina Brucato, Adam Aalderks, Jon Paul Allyn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 386
Filmnummer 143615

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2024-02-11
Började intressant med olika maträtter innan det blev rörigt men spännande iallafall. Ganska sjuk film
Hanness
2023-03-11
Bra film, första halvan är mycket underhållande men den senare delen av filmen drar ner betyget ifrån fyra till tre.
filosofen
2023-02-05
Underhållande och rolig!
cristian81
2023-01-24
Fantastisk inledning där mystiken osade sig igenom varje rätt. Det doftade och smakade magiskt. Tyvärr så dalade kvaliten betydligt för varje måltid som presenterades och när middagen var över så satt man där fortfarande hungrig och djupt besviken. Det blev ingen michelinstjärna här inte.
DYV
2023-01-22
Samhällskritisk satir. Välgjort och vass dialog. Kanske lite väl tydlig och explict vid tillfällen. Klart sevärd!
Engravadlax
2023-01-19
Mest absurd.
TimBuckley
2023-01-18
Trots att skådespelarinsatserna och den skrivna dialogen är goda, trots att foto och regi är snygga, trots att den har en fastnaglande hook. Så nej. I slutändan så känns det mer som ett bra exempel på en film som tror att det räcker med en egenhet för att klara sig till eftertexterna. Satiren är inte tillräckligt tänkvärd för att känna att den kommer med någon form av poäng, vilket gör att det mer känns som en endimensionell yta. Men med detta sagt så är Ralph Fiennes alltid värd sin speltid och kul även att se "Queens Gambit" huvudrollsinnehavaren i något nytt. Tyckte dock om sista 10, såväl som första cirka 40.
Kiamal
2023-01-18
Sluta läsa kommentarerna - se filmen!
Spook
2023-01-14
Riktigt bra film med en otroligt bra insats av Fiennes! Kändes som att se en sydkoreansk film första halvan. Slutet blev dock lite förutsägbart och därav inte full pott.
Jockflake
2023-01-11
Fantastisk.
Visa äldre kommentarer »