Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Mechanic


Arthur Bishop är en "mekaniker" - en elitmördare med en strikt kod och unik talang för att eliminera mål diskret. Det är ett jobb som kräver professionell perfektion och total avskildhet, och Bishop är den bästa i branschen. Men när hans mentor och nära vän Harry blir mördad, är Bishop allt annat än fristående. Hans nästa uppdrag är självpåtagen - han vill få de ansvariga döda.


Originaltitel The Mechanic
Regissör Simon West
Manus Richard Wenk, Lewis John Carlino
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwyn, Mini Anden, Jeff Chase, James Logan, Christa Campbell, John McConnell, Lance E Nichols, JD Evermore, Eddie J Fernandez, Lara Grice, Mark Nutter, Stuart Greer, David Leitch, Katarzyna Wolejnio
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2391
Filmnummer 86183

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-03-01
Ganska deprimerande standard-Statham, få personer framstår som sympatiska utom kanske Sutherland och Andén och Foster men det har de inte så mycket för.
Andreas_
2021-01-02
Stabil Statham actionrulle...mycket mer än så är det inte men gillar man en actionfilm som ändå kan underhålla för 90min eller har Mr Statham som idol så är detta klart sevärt, Är nog inget fan av Statham men är jag sugen på en actionrulle så brukar han oftast leverera ändå och det gör han här, sen att han har bra kemi med den suveräna skådisen Ben Foster gör inte filmen sämre heller, dom har faktiskt riktigt bra kemi även om Foster nästan övertar filmen med sin briljans. Detta är en nyinspelning på en gammal action klassiker med självaste Charles Bronson, kanske hade sågat denna nyinspelning om jag kom ihåg den gamla filmen, men nu gör jag inte det, så då funkar detta helt okej, snyggt filmad action, blir aldrig tråkigt och en riktigt bra Ben Foster gör att jag får nästan kalla detta en av Stathams bättre filmer faktiskt och betyget blir en stabil 3:a, det kom en uppföljare några år senare men oj, den var riktigt kass...men denna kan man se och sen försöka glömma att det ens kom en uppföljare.
sodomiten
2019-03-02
Folk som blir skjutna och bilar som sprängs. Jätteroligt, problemet är bara att Jason har gjort samma sak femtioelva gånger redan. Så jag ger en etta.
haajen
2017-09-04
Ännu en Statham som man slötittar på, vissa scener är ok men på det hela förtjänar skådisarna bättre än detta.
Dream
2016-08-13
Man får vad man betalt för av denna film! Action rökare så det smäller om det, sen är den 100 % bättre än B-filmerna som Bruce Willis gjort på senare tid, därav betyg 3.
Mr_v
2016-08-04
Svag trea. Lättsmält men rätt osympatisk dumskalleunderhållning.
GinNTonic
2015-09-05
Jag gillar att denna film inte förskönar lönnmördaryrket genom att göra Statham till en sympatisk snubbe. Men det hade behövts ett betydligt bättre slut för att filmen skulle bli bra, som det är nu känns den rätt tom och meningslös. Actionscenerna var som vanligt för flaxiga. Och det verkar inte finnas några poliser i världen filmen utspelar sig i.
Gordyal
2015-06-22
Fruktansvärt dum film utan såväl stämning som charm. Några halvcoola scener och ett acceptabelt tempo räddar tvåan. (4/15)
Krille80
2015-01-08
Väldigt ojämn film på många olika sätt. I tempo, i handling, regiarbete så hackar det till och från. Regissören Simon West levererar snygga actionscener under sista halvtimmen men han uppvisar svagheter i övrig regi. Jason Statham och Ben Foster fungerar mycket sämre tillsammans än jag hade vågat tro. En liten besvikelse måste jag säga som Statham-fan. 2+
nestle
2014-04-23
Stark trea. Annorlunda story och sköna karaktärer.
Visa äldre kommentarer »