Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Matrix Resurrections


Det har går flera år och Neo lever inne i ett återuppstående Matrix. Han träffar psykologer och tar mediciner för han drömmer om saker som hänt eller ska hända. Han träffar även Trinity som inte vet vem han är, tillsammans återupptäcker de The Matrix på nytt i ett actionladdat äventyr.


Originaltitel The Matrix Resurrections
Alternativ titel The Matrix 4
Regissör Lana Wachowski
Manus Lana Wachowski, David Mitchell, Aleksandar Hemon
Genre Action, Thriller, Science Fiction, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Christina Ricci, Ellen Hollman, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Daniel Bernhardt, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Max Riemelt, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Telma Hopkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 389
Filmnummer 140923

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-09-16
Den här uppföljaren hade då verkligen känslan av en film som absolut inte har någonting alls att berätta, och det är svårt att se att dess existens har något som helst värde utöver det rent kommersiella. Antagligen är det därför som de ägnar i princip hela första halvan till att be om ursäkt för att de gjorde den. Jag kan ofta gilla metahumor, men inte när den är så trött som här, och det framstår verkligen som att de själva driver med hur själlöst det här projektet är i ett försök att förekomma den oundvikliga kritiken. Tyvärr är inte actionscenerna speciellt roliga de heller, de blir mest bara en uppvisning i hur hemskt ospännande det kan bli när man vet att ingen kula någonsin kommer att träffa någon. Jag slås dessutom av ur liten filmen känns. Det kan ju en film få vara förstås, men jag har väldigt svårt att tro att det var meningen att de skulle göra en liten film. Jag antar att mänsklighetens framtid står på spel i vanlig ordning, men så känns det aldrig riktigt. Kan den fortfarande vara bättre än de tidigare uppföljarna? Det är nog fullt möjligt, jag har trots allt inte sett dem på jättelänge, och jag hatade inte den här, och den lyckades aldrig helt tråka ut mig. Men mer positivt än så blir inte mitt omdöme
bnw
2023-07-21
Fyra eller fem, fyra eller fem, fyra eller fem...
Spomenka
2023-04-24
Originalfilmens skapare skriver pissdålig fanfiction. Ironiskt att de handlar om att bryta sig fri i medvetandet.
Nathalena
2022-07-25
Motbjudande att kalla denna film för Matrix. Vilken fruktansvärd "uppföljare". Allt var ett hån mot ettan.
DiMMUBoRGiR
2022-04-17
Jag avskyr metagrejen och att bryta "den fjärde väggen" - det förstör verkligen rejält. Däremot är det mysigt med de lugnare scenerna i början. Sen börjar våldet. Som har 0 effekt. Ingen skadar sig ens?! Ingen blir träffad av alla kulor som skjuts. Så... varför ens ha med det? En hel del är klart suspekt i manus och logiken, men ändå... jag känner att det var helt OK och bättre än de andra uppföljarna.
Xeno
2022-03-24
Vilket skräp. Parodi på sig själv i bästa fall.
PojmiZ
2022-03-21
En Nostalgi tripp, men långt ifrån första Matrix filmen som ändrade filmbranschen
Catapilla
2022-03-20
Lana har bytt kön så det var dags att göra en remake på ettan där Trinity är hjälten. Säkert väldigt viktigt för Lana själv men helt ointressant för oss andra.
pungsnigel
2022-03-10
Flera gånger så känns filmen som en parodi på Matrix
Gordyal
2022-03-04
Hyfsat överflödig film. Men den har sitt underhållningsvärde och den har sina spektakulära scener. Däremot är storyn totalt ointressant. (7+/15)
Visa äldre kommentarer »