Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Matador


En resande säljare och en torped träffas och blir vänner. Ödet får dem båda att ändra sina liv och utföra handlingar de trodde låg utanför deras natur...


Originaltitel The Matador
Regissör Richard Shepard
Manus Richard Shepard
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Hope Davis, Adam Scott, Philip Baker Hall, Dylan Baker, Jonah Meyerson, Portia Dawson, Guillermo Ruiz, Antonio Zavala, Jorge Robles, Israel Tellez, Roberto Sosa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2070
Filmnummer 23184

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av Rollywood
Efter många år i branschen som yrkesmördare börjar Julian Noble (Pierce Brosnan) påverkas psykiskt av det ensamma livet. Utan varken hem, familj eller vänner märker han på sin födelsedag att ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av timj
Brosnan som nyligen blivit bränd av Bond-producenterna väljer och göra en på sätt och vis anti-Bond film. Själv har jag alltid varit svag för Pierce Brosnan, finns det ett liv efter Bond för B...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2015-09-10
Originell charmig men rörig film med en neurotisk deuce bag Brosnan.
Catwalker
2015-08-02
Kul att Brosnan hittat till lite filmer som passar han som handen i handsken, utanför många, långa dussinactions. (även a long way down, the greatest och bröllop i italien). Kul film, känns som något Simon Pegg skulle kunnat vara med i.
Krille80
2014-11-24
Det finns filmgenrer som öser ut filmer och så finns det de som är mer sällsynta. En av dem är vad jag kallar "svart komedi med stort hjärta" och det är just denna genre som denna film tillhör. En genre som jag verkligen uppskattar. När dessutom Pierce Brosnan och Greg Kinnear här gör bland sina bästa prestationer någonsin så ler jag hela tiden. 3+
picklessmulan
2013-07-25
Mycket bra film. Brosnan gör sin bästa insats jag sett och var makalöst bra.Kinnear gör också en fantastik rollprestation. Fantastiskt manus och fantastisk musik. Nära ett Mästerverk!! Fler filmer som denna tack!! Stark 4a
annihilat0r
2013-07-03
"The Matador" är en speciell film, med rätt gränslösa karaktärer och skeenden. Pierce Brosnan, ja – jag vet inte. Hans trovärdighet övertygar inte, men han är stundtals skrattretande att bevittna. På ett positivt vis. Den berusande känslan som filmen genererar förhöjer upplevelsen – det är svårt att bli uttråkad. Kvick och rapp regi på ett skönt annorlunda manus, och vi har fått oss en härlig kvällsunderhållning.
johannorlund
2012-12-02
En ganska enkel historia, men det vilar en varm feeling över filmen som jag gillade. Skådespelet är toppklass också, så det blir en fyra!
Boondock_saint
2011-11-27
Jag vete fan vad den här gick ut på. Inte ett dugg rolig eller meningsfull. Svaaag tvåa.
Mr-Bond
2011-10-22
Överraskande bra! Härliga kameravinklar genom hela filmen, och på många ställen starka färger. Egentligen en ganska melankolisk film, med mycket deppig dialog. Trots det en "feel-good"!

2011-09-23
Detta är så fyndigt och Brosnan briljerar.
Kulturgam
2011-07-16
Den hade kunnat bli så mycket bättre. Slutade alldeles för abrupt.
Visa äldre kommentarer »