Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Man from U.N.C.L.E.


Under tidigt 1960-tal deltar CIA-agent Napoleon Solo och KGB-agent Illya Kuryakin i ett gemensamt uppdrag emot en mystisk kriminell organisation som jobbar för ökad spridning av kärnvapen.


Originaltitel The Man from U.N.C.L.E.
Alternativ titel The Man from UNCLE
Regissör Guy Ritchie
Manus Guy Ritchie, Lionel Wigram
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Luca Calvani, Sylvester Groth, Hugh Grant, Jared Harris, Christian Berkel, Misja Kuznetsov, Guy Williams, Simona Caparrini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1713
Filmnummer 110594

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av JonatanW
Spiongenren har fått ett riktigt uppsving på sistone. Tidigare i år hade vi den väldigt meta och nostalgiska Kingsman: The Secret Service, om några månader kommer nya Bond-filmen Spectre och nu ...   Läs mer »

Kommentarer


Afflicter
2020-10-15
Passligt trevlig balans av action och humor, funkar bra.
Djason
2020-08-01
Svårt att betygsätta denna film, för visst är den snygg och välspelad med en skön humor och bra actionscener men den är också en aning långdragen. En riktig Ritchiefilm hel klart.
dudson
2019-04-07
Stilrent snygg kolla på. Då miljöerna är läckert tid- typiska. Skönt svängig musik åxå. Men resten av filmen förlamande segt ZZzzzzz
asasae
2019-01-01
Snygg film och skön musik och miljöer. Kul med Vikander, men dryg och emellanåt tråkig.
yrkeschaufföre
2018-02-28
Filmen är väldigt snygg och Alicia är underbar, en nackdel är att Napoleon är för dryg och hela filmen känns som en pilot till en (säkert fantastisk) serie.
Robkiller
2018-02-17
Agentkomedi som ska se ut som att den är gjord på 60-talet.. visst... men kass regi, en handling som blir mest löjlig och skådespelare i huvudrollerna som praktiskt taget är värdelösa... ingen bra kombination.
iBoy
2017-12-16
Första gången jag såg den tyckte jag den var över förväntan. Andra gången jag såg den var den bättre än jag mindes den. Så jag antar att det måste vara en genuint bra film.
Bozze80
2017-09-23
Det märks ju att Guy Ritchie fortfarande har DET, framförallt i actionscenerna. Tyvärr blir filmen som helhet ganska stolpig och trög, trots att den är snygg och välgjord, bra intentioner, men ojämnt utförande.
Selode
2017-08-17
Jag älskar denna filmen. När jag först såg den satte jag en 3a för att storyn är helt ok. När jag såg om den ingen och såg detaljer som skådespelartalangerna, stilen och allmäna berättartekniken. Sen såg jag den igen och insåg hur rolig och vacker den var dessutom. Sen såg jag den igen och igen och insåg hur mycket jag tyckte om filmen. Jag kommer utan tvekan att se den igen och jag rekommenderar definitivt att man ska se den
fabbe86
2017-07-30
Tröttsam. Kanske välgjord i sin genre men den genren är jag trött på. Såg den för vår Hollywood-svensks skull.
Visa äldre kommentarer »