Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Magnificent Seven


Bartholomew Bogue håller staden Rose Creek i ett dödligt järngrepp. De desperata invånarna anlitar sju prisjägare för beskydd: Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez och Red Harvest. När de sju förbereder staden för den våldsamma uppgörelsen inser de att de slåss för mer än för pengar.


Originaltitel The Magnificent Seven
Alternativ titel The Magnificent 7
Regissör Antoine Fuqua
Manus Nic Pizzolatto, Richard Wenk
Genre Action, Äventyr, Western, 2010-tal
Skådespelare Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard, Luke Grimes, Matt Bomer, Jonathan Joss, Cam Gigandet, Emil Beheshti, Sean Bridgers, Billy Slaughter
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 904
Filmnummer 121410

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2022-06-05
Trea, men sänkte till en tvåa efter lite eftertanke. Filmen blir exakt så som man tror, inga större överraskningar. Är det bara jag som reagerar på att det ser ut att vara typ 30-40 banditer som attackerar stan på slutet, men känslan är att över 60-70 dör? Orkar inte se om filmen och räkna, men känns rätt sjukt. Den funkar att se på, men lite för lite överraskningar för en trea.
Krantzylvania
2021-10-20
oväntat rå och italiens
QuiNonStultus
2021-07-25
Förutsägbar, men ändå rätt mysig, med mysiga skådisar och helt okej karaktärer. Men det är lite tunt, och sen (spoilerwarning) the laziest of plot devices: the gating gun... >
kungkalas
2021-07-20
Egentligen lite för lökig för en trea, men den är ju trots allt underhållande, och förtjänar lite stilpoäng för att det osar så mycket spaghettiwestern.
Afflicter
2021-07-18
För att vara en remake av en remake är det här en förvånansvärt kompetent western. Bra struktur och väldefinierade karaktärer. Peter Sarsgaard är dock lite väl svartvit.
fridenpaden
2021-07-18
Skjuta skjuta skjuta. Är svag för westernfilmer även om detta inte är det starkaste rent manusmässigt.
sodomiten
2019-08-02
Nöjesvåld där allt går ut på mördande. Är egentligen hjältarna bättre än skurkarna? Nu såg jag inte klart hela men jag antar att det fanns en obligatorisk kärleksscen då en tjej ingick i gänget.
deswhip
2018-11-11
Bra filmidé, bra skådisar, färgstarka karaktärer. Ändå funkar det inte riktigt...
dudson
2018-09-08
Alldelles för tillrättalagd och utan själ. Måste ändå medge att slutuppgörelsen var fucking grym!
RichardEk
2018-06-30
Nej, tyvärr! Det skulle vara fullt möjligt att samla ihop en ensemble som kunde mäta sig med den i Sturges film (ett antal namn poppar upp i huvudet) från 1960, men så har inte skett här. Denzel Washington känns väl rätt, han för ju sig själv med sådan ledig auktoritet nu på lite äldre dar. Men i övrigt saknas både karisma bland skådespelarna och intressanta karaktärer. Det ersätts med action, mycket action, men inte heller de scenerna är gjorda med den intensitet som hade behövts, kanske för att man vill undvika R-stämpel i USA? Det blir lite långtråkigt helt enkelt.
Visa äldre kommentarer »