Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Lost World: Jurassic Park


Fyra år efter misslyckandet med Jurassic Park på Isla Nublar avslöjar John Hammond för Ian Malcolm att det finns en annan ö där dinosaurier uppföddes innan de transporterades till parken. Lämnade ensamma sen katastrofen har dinosaurierna blomstrat på den nya ön och Hammond vill nu skicka dit ett forskningsteam för att dokumentera dinosaurierna i sitt naturliga tillstånd.


Originaltitel The Lost World: Jurassic Park
Alternativ titel Jurassic Park II
Regissör Steven Spielberg
Manus David Koepp
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Jeff Goldblum, Julianne Moore, Vince Vaughn, Vanessa Lee Chester, Richard Attenborough, Arliss Howard, Pete Postlethwaite, Peter Stormare, Harvey Jason, Richard Schiff, Thomas F Duffy, Joseph Mazzello, Ariana Richards, Camilla Belle, Thomas Rosales Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14424
Filmnummer 387

Recensioner

Skapad 2019-11-07 av calleb
Efter katastrofen på den första ön så nedmonterades parken och dinosaurierna dödades (man ser det inte i filmen men i boken får man veta att ön bombades). Den här filmen tar vid ett antal å...   Läs mer »

Skapad 2019-11-07 av connya
När jag skrev min recension för Jurassic Park avslutade jag med orden; \"jag tycker kanske inte det är en av världens bästa filmer men samtidigt oslagbar i sin genre.\...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2023-04-24
Bra skådisar i usel dumfilm.
Simon_19
2021-01-12
Efter omtitt så håller den fortfarande. En bit ifrån ettan men ändå klart sevärd.
Rele
2020-08-01
En till Jurassic Park film. Jag ger en svag tvåa.
schramm
2020-01-24
skräcködlor som med glädje mumsar i sig en och annan elak kapitalist. rätt åt dom kan man tycka! medan kapitalet får vad det förtjänar får tyvärr tittaren inte den uppföljare till jurassic park vi förtjänar. hade gärna sett rexen ställa till oreda i fler amerikanska städer. länge har portland klarat sig undan! på dom bara, t-rexen, på dom bara!
celec
2019-01-02
Underhållande men alla logiska hål drar ner betyget
päronanton
2018-07-04
Den är bra, men den slår inte ettan!
idaho1981
2018-06-30
Småunderhållande men varken spännande eller överdrivet snygg. Ok för stunden.
Dutch
2018-06-30
Dont go in to the long gras!!!!
Jansmyr
2018-05-02
Jurassic Park. Dinosaurier på ett nöjesfält, KUL! Dinosaurier i djungeln? Se då hellre ursprungliga King Kong än detta. Mållöst smygande i djungeln, icke-namngivna karaktärer som dör som flugor, dinosaurier som mördarmonster som uppenbarligen hatar människor. All den känslighet och intimitet som gör originalet så bra saknas här, allt som återstår är en grupp människor som blir slaktade i djungeln medan hjältarna ständigt klarar sig. Gäsp.
Rai
2017-12-22
Nja, tja, kanske.. känns svårt att sätta betyg på denna....
Visa äldre kommentarer »