3.8
3.8
The Lost Room
En detektiv undersöker ett mystiskt motellrum som är en portal till ett annan dimension.
Originaltitel | The Lost Room |
Regissör | Craig R Baxley, Michael W Watkins |
Manus | Laura Harkcom, Christopher Leone |
Genre | Drama, Science Fiction, Mini-serie, 2000-tal |
Skådespelare | Peter Krause, Kevin Pollak, Julianna Margulies, Dennis Christopher, Ewen Bremner, Peter Jacobson, Roger Bart, Chris Bauer, Elle Fanning, April Grace, Benjamin Petry, Jason Douglas, Chris Monberg |
Synd att den slutade , så många lösa trådar. Jätte bra mini serie
Bitvis riktigt bra men har åldrats en del och den låga budgeten känns verkligen på väldigt många ställen. Blir aldrig någon riktig nerv eller känsla i karaktärerna. Ett fåtal gånger bjuder den på spänning men det tar liksom inte vägen någonstans. Stark tvåa ändå!
Jag hade tänkt ge serien en 4:a ända tills de sista 10 min, men slutet var riktigt dåligt så jag nöjer mig med en 3:a. Det känns som om de hade tänkt producera fler delar, men fick slut på pengar.
Jag finner premissen alldeles för hokus pokus-artad för att verkligen fångas. Vidare tycker jag att man utnyttjar möjligheterna - som ju är oändliga - lite för dåligt. Jag känner inte att berättarformatet var riktigt rätt, utan att det hade funkat bättre som långfilm eller regelrätt tv-serie på dubbelt så många avsnitt och en mer intrikat och raffinerad intrig. Men det räcker till en trea, coolt är ju ändå coolt, liksom.
Denna miniserie ger jag en stark femma. Det var nåt år sedan jag såg den men den dyker upp i mitt sinne ibland än idag.
Jag skulle så gärna vilja se en fortsättning!
Mycket intressant och spännande! Dock så slutar den mitt i på ett sånt irriterande sätt, bah! :( Inte okej att avsluta serien sådär...
Lite som en blandning av serierna Lost och Heroes. Trevlig och sevärd miniserie.
Tillräckligt bra för att se fler gånger!
tyvärr håller den inte måttet. på tok för mycket hål, genom att bara lämna så mycket osagt och oförklarat. Hade förväntat mig mycket mer av en miniserie!
Produktionskvaliteten är ju kass, men storyn är riktigt bra och lyckas ibland vara riktigt kuslig.