Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Lost Boys


En familj flyttar till en kuststad i Kalifornien och äldsta sonen kommer in i ett tonårsgäng som visar sig vara en skock vampyrer!


Originaltitel The Lost Boys
Regissör Joel Schumacher
Manus Jeffrey Boam, Janice Fischer, James Jeremias
Genre Komedi, Skräck, 80-tal
Skådespelare Jason Patric, Corey Haim, Kiefer Sutherland, Dianne Wiest, Corey Feldman, Jamison Newlander, Jami Gertz, Barnard Hughes, Edward Herrmann, Brooke McCarter, Alex Winter, Billy Wirth, Chance Michael Corbitt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5516
Filmnummer 3740

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av Rollywood
Detta är en historia om två bröder som flyttar med sin mamma till deras morfar som bor långt ute på vischan. Till en början är det svårt att smälta in, men när den äldste sonen Michael (Jas...   Läs mer »

Skapad 2019-11-18 av Stygga-Vargen
Jag var gothare en gång i tiden - inte en gothare som gick omkring i svarta kläder och sminkade mig vit i ansiktet - men jag var gothare i hjärtat och lyssnade på sån musik, läste såna böcker ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av
The Lost Boys handlar om familjen Emerson. Mamman Lucy, storbror Michael och lillebror Sam flyttar till farfar i Santa Carla i Kalifornien. Michael för öga för tjejen Star som tyvärr är blodsbund...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2022-06-05
Knäpp men ganska rolig ungdomsvampyrkomedi, lite Goonies här, lite Ensam Hemma där, lite Tillbaka till framtiden strösslat i hörnen. Känns kanske lite som en film gjord för en kvinnlig marknad, men oväntat stabil för att vara åttiotalet. Nära fyran men det händer kanske lite för lite egentligen, det puttrar på i en gemytlig takt.
darkmist82
2021-11-02
Vampyrfilmer är inte min kopp te men Schumacher skapar här en gotisk, udda variant av vampyr film som känns mer modern och den tillfredsställer på ett sätt som de flesta andra filmer i genren inte lyckas lika bra med. Bra skådespeleri och handlingen är spännande och nervkittlande och välskriven. En typisk 1980-tals film som man kan återkomma till flera gånger och se oftare än att se andra i samma genrer.
sodomiten
2019-06-15
Kiefer Sutherland och Corey Feldman är två riktiga 80-tals ikoner. Utan dom hade det här aldrig blivit den kultfilm det blev. En stark 3a.
nonamateur
2019-05-02
filmen förklarar på ett förtjänstfullt sätt hur ambassader fungerar. vampyrer måste välkomnas in.
EvilNed
2018-02-26
Nära fyran! Den har så mycket! Men en sak den inte har är ett bra slut. Deus ex machina så det står härliga till...
dudson
2018-02-01
Tok grymt skön rulle med sky högt kultvärde. Faktiskt inget att klaga på .Bra skådespelare. Läckra effekter. Mysig atmosfär. Kanon soundtrack med härlig feeling. Detta är ett riktigt mästerverk !
Stygga-Vargen
2017-09-07
Haha, skön rulle! Bra story, bra skådespelare, snygga specialeffekter och mycket bra musik! Klart en av Schumachers bästa!
DanjelFalck
2015-03-07
Obönhörligt fånig, men ändå charmig och genuin. En bra Schumacher-rulle.
xkattenx
2015-02-26
Inget är mer trve 80-tal än Kiefers uppenbarelse i denna
Krille80
2014-11-08
Det är ganska ojämna skådespelare, vissa är ganska kass, vissa är lysande. Filmen som klassas som skräck är inte direkt hemsk. Den har en skön lite småkuslig stämning, men inget man blir vidare skrämd av. Humor finns det gott om, 80-tals stereotyper i sinne och rätt rolig dialog, speciellt vampyrjägarna bröderna Edgar och Allan Frog. 2+
Visa äldre kommentarer »