2.5
2.5
The Lost

Ray Pye är ung, snygg, charmig och fullständigt samvetslös. En kväll upptäcker han och hans vänner två unga kvinnor som campar i en park. Ray föreslår att de skall skjuta ihjäl kvinnorna och genomför sedan det hela utan att tveka en sekund. Fyra år senare försöker en av stadens poliser fortfarande sätta fast Ray för dödsskjutningen utan större lycka. Men Ray Pye är inte bara en samvetslös mördare, utan också en notorisk kvinnojägare och knarklangare, vilket leder honom in i en alltmer accelererande våldsspiral.
Originaltitel | The Lost |
Regissör | Chris Sivertson |
Manus | Chris Sivertson |
Genre | Skräck, Kriminalare, Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Marc Senter, Shay Astar, Alex Frost, Megan Henning, Robin Sydney, Michael Bowen, Ed Lauter, Dee Wallace, Misty Mundae, Ruby Larocca, Tom Ayers, Tony Carreiro, Katie Cassidy, Richard Riehle, Cornelia Guest |
En riktig lågbudgetkalkon. Billig, kvinnoförnedrande och vapenfixerad. Uselt manus, värdelös dramaturgi, noll tanke och dåliga skådespelare. Tappade tilltron redan innan första 10 minuterna. Jag fick en uträknad trea av någon anledning. Men såna här filmer bidrar till att män får för sig att kvinnor är sexobjekt och måltavlor, och kvinnor att tro att de inte har något annat val än att understå män.
Jisses amalia! Sivertson & co försöker desperat att göra något coolt, något sexigt, något smart och något "kultigt" i stil med "Vid flodens strand", och misslyckas på samtliga punkter. Manus, regi, dramaturgi och skådespel haltar betänkligt. Men det störta misslyckandet är de krampaktiga försöken att dölja att detta är en B-film. En rörig soppa med vissa tendenser till underhållningsvärde. (4/15)
Den här filmen blev något otroligt tråkig och sjuk. Den var för lång och slutet var jävligt konstigt vad fan hände ?
Obehaglig, och under ytan en välfylld film med fin berättarteknik. Slutet släpper tyglarna lite för mycket, men jag ger ändå, för helhetskonceptet, en svag fyra.
Helt ok....
första scenen i filmen är ruskigt klockren sen är resten av filmen lite obalanserad, stundvis ruggit bra och ibland mindre bra. Stark trea blir de.
Obehaglig film. Märklig kontrast mellan lågbudget-tv-film-känslan och de hyffsat explicita sex- och våldsscenerna...