Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Lookout


Chris var en gång en lovande idrottsman på high school, men hans liv vändes upp och ner efter en tragisk olycka. Han försöker behålla sitt normala liv och tar ett jobb som städare på en bank och blir indragen i planerna på ett bankrån.


Originaltitel The Lookout
Regissör Scott Frank
Manus Scott Frank
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels, Matthew Goode, Isla Fisher, Carla Gugino, Bruce McGill, Alberta Watson, Alex Borstein, Sergio Di Zio, David Huband, Laura Vandervoort, Greg Dunham, Morgan Kelly, Aaron Berg, Tinsel Korey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1668
Filmnummer 51626

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2021-12-25
Okej film men lite för lam för att få mer än godkänt.
KillerPutte
2016-01-08
(rek.3) Nja, skapligt ändå va?
Krille80
2015-01-03
Joseph Gordon-Levitt är en av mina absoluta favoritskådisar och jag beundrar verkligen det sätt som han bit för bit klättrat uppåt i sin karriär. Just denna film har jag velat se länge utan att ens brytt mig om vad den handlade om. Så när jag nu såg den blev jag lite överraskad över handlingen men inte besviken. Underhållande, spännande, välspelad och riktigt bra. 4-
AlbinWesley
2014-08-21
Mycket bra, oväntat smart och en intressant berättelse. Fint foto och genomgående intressant. Ett par trådar som påbörjas avslutas inte riktigt, vilket gör att de känns onödiga att över huvud taget ha med. Hade man optimerat hade fyran varit nära om inte ett faktum till och med.
Canaletes
2014-01-28
Levde inte upp till förväntningarna. Den är på gränsen till B-film. Alldeles för seg från början tills rånet sker och däremellan är det bara massa prat och annat ointressant. Bankrånet var inte heller något att hurra över då den var rätt simpel och förutsägbar. Filmen borde ha varit minst 20 min längre minst där hans collegeår sammanfattas bättre och där man får veta vad som händer senare. Många luckor att fyllas. Tex efter bankrånet, som ingenting hade hänt. Gillar annars Gordon-Levitts karaktär, man tyckte verkligen synd om honom och hans kompis. 5.2/10.
ClintanTheKing
2014-01-12
Stabil thriller med den som vanligt stabile Gordon-Levitt. Jeff Daniels medverkan lyfter filmen som jag tycker saknar något för ett högre betyg. Sevärd i varje fall.
Ojhda
2013-10-29
Väldigt svårt, står mellan trea och fyra, men det slutar på en trea för den känns inte lika bra som andra filmer jag har gett fyra men den känns bättre än många jag har gett tre så det är svårt. Stark trea blir det! Den saknar det som krävs för de högre betygen men det är fortfarande en bra film som jag rekommenderar! Skådespeleriet!
Indiernr
2013-10-02
Inte skitbra men definitivt helt ok. Joseph Gordon-Levitt är alltid bra
92axha10
2013-09-27
intressant upplägg och storyn flyter på bra. Alla skådespelare ger stabila insatser. Saknar dock ett större djup. Hade hoppats på lite mer känsla. För mig känns det hela väldigt "okej", filmen är okej. Varken mer eller mindre.
buglady
2013-09-26
Riktigt bra! Blev förvånad, bra skådespelare, filmen var intressant hela vägen!
Visa äldre kommentarer »